• İstanbul18 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ESKİ İLÇE TARIM BİNASI YIKILARAK YEŞİL ALAN OLUYOR
08 Ekim 2018 Pazartesi 09:08

ESKİ İLÇE TARIM BİNASI YIKILARAK YEŞİL ALAN OLUYOR

Eski İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasının yıkımı yapıldı.

Seydişehir Belediyesi tarafından yıkımı yapılan binanın hafriyat alım işleri tamamlandıktan sonra mevcut alan Seydişehirlilerin hizmetine yeşil alan olarak kazandırılacak.

Yıkımı yapılan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasının ihtiyacı karşılamama noktasında yetersiz kalmış Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tarafından Alaylar 2 Mahallesinde bulunan mülkiyeti Seydişehir Belediyesine ait 5 bin 500 metrelik arsanın tahsisi yapılarak yeni bina yapılmıştı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık binasının yapımının tamamlandığını ve hizmet binasına taşındığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; İlçemize yakışır İlçe Gıda ve Tarım ve Hayvancılık binasının yapılması için belediyemize ait arsamızın tahsis işlemini gerçekleştirmiştik. Yapımı tamamlanan ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğümüzün mevcut binaya taşınması ile birlikte ekiplerimiz eski binamızın yıkım işlemlerini tamamladı. Yıkılan mevcut binamızın hafriyat alım işlerinin tamamlanmasının ardından mevcut alan park ve yeşil alan düzenlemesi yapılarak vatandaşların kullanımına sunulacak. Hayırlı uğurlu olsun ” dedi.

Bu haber toplam 836 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim