• İstanbul9 °C
  • Ankara3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ESKİ SANAYİ, KUĞULU, MARANGOZLAR KAVŞAĞI YOLU AYDINLATILIYOR
19 Ekim 2020 Pazartesi 08:52

ESKİ SANAYİ, KUĞULU, MARANGOZLAR KAVŞAĞI YOLU AYDINLATILIYOR

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, MEDAŞ’ın ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

 

Başkan Tutal, Marangozlar Kavşağı ve TOKİ Konutları arasında devam eden aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Eski Sanayi Bölgesi, Taraşçı Kavşağı arasında aydınlatma çalışmaların başlayacağını belirtti.

 

Başkan Tutal, Marangozlar Kavşağı ve Taraşçı göbeği arasında başlatılan aydınlatma çalışmaları ve devam eden yatırımlar hakkında MEDAŞ Seydişehir İşletme Sorumlusu Şerafettin Demirci’den bilgi aldı.

 

Seydişehir'deki çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren MEDAŞ yetkililerine teşekkür eden Başkan Tutal;” ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde MEDAŞ ekipleri aydınlatma, enerji nakil hattı yenileme ve nakil hatlarının yer altına alınması noktasında yoğun çalışmalarına devam ediyor.

 

MEDAŞ ekiplerimizin, ilçe sakinlerimizin sıklıkla kullandığı ve yoğunlukta olduğu alanlardan olan Kuğulu yolu ile Seyidharun Veli Cami ve Çevresinde yapmış olduğu aydınlatma çalışması ilçemiz için büyük önem arz ediyordu. Bunun yanında trafo nakil hattının yer değişimi, Pınarbaşı Mahallesi elektrik nakil hattının yer altına alınması, kırsal da ise trafo ilavesi ve yeni şebeke tesisi çalışmaları da ilçemizin diğer önemli yatırımlarıdır. Bu alanlarda yapılan çalışmalara MEDAŞ 20 Milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdi. Seydişehir’e yapmış oldukları yatırımlardan dolayı MEDAŞ yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerde enerji nakil ve yenileme konusunda çalışmaların devam ettiğini kaydeden MEDAŞ Seydişehir İşletme Sorumlusu Şerafettin Demirci; “kurum olarak merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz koordineli bir şekilde planlanan program dahilin de çalışıyor. Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmada bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum ” dedi.

eski-sanayi.jpg

Bu haber toplam 875 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim