• İstanbul14 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ESNAF SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN TUTAL’ A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
28 Ocak 2019 Pazartesi 08:44

ESNAF SANATKARLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN TUTAL’ A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Seydişehir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Tutal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Onar ve ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a başarılar dileyen Seydişehir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Onar; Esnaf ve sanatkar camiası her zaman istikrardan yana, her zaman huzurdan yana, her zaman kardeşlikten yana. Bizim Başkanımızdan ne zaman bir talep isteğimiz olduysa hiç geri çevirmedi. Biz hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Başkanımız esnafımızın sorunlarına her zaman duyarlı oldu, bundan sonrada gelen sorunlara çözüm bulacağına inanıyor ve kendisine yeni dönem için başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Tutal; İnşallah bu süreç Seydişehir için, hemşehrilerimiz ve ülkemiz için hayırlı olur. Bu bir Demokratik yarış. Seydişehir’e beş yıl boyunca hizmet ettik. Seydişehir’in ekonomisine katkı sağlamak ve sanayi anlamında büyümesi için birçok çalışmaya imza attık. Geçtiğimiz dönemde de birçok konuda oda başkanlarımız ile çok yakın işbirliği yaptık, birlikte planladık ve sorunları birlikte dinledik ve bunlara çözüm önerilerini de esnaflarımızla birlikte yaptık. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte de bu anlayışımızı devam ettireceğiz. Seydişehir’in her anlamda gelişmesi için her türlü çalışmayı yapacağız. Bütün esnaf odası başkanlarımıza ve bütün esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra başta oda başkanlarımız olmak üzere şehrimizin hangi sorunuyla ilgili olursa olsun birlikte oturup konuşacağız, birlikte çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Tutal ve Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve yönetim kurulu üyeleri uzun süre sohbet etti.

Bu haber toplam 928 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim