• İstanbul16 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ESNAFINIZA SAHİP ÇIKIN…
25 Ocak 2020 Cumartesi 10:48

ESNAFINIZA SAHİP ÇIKIN…

Seydişehir Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, İnternet alışverişlerinin Esnaf ve Sanatkârları derinden üzdüğünü söyledi.

Başkan Aypar, son zamanlarda zaruretten ziyade hastalık haline gelen, internet alışverişleri, Halkın neredeyse sosyal, ekonomik ve bütün sıkıntılı, acı günlerinde can simidi olan, Esnaf ve Sanatkârı derinden üzüp yaraladığını duyurdu.

Oda Yönetim Kurulu adına açıklama yapan, Başkan İbrahim Aypar.

“Bizler kendi öz sermayelerimiz ile başta gelir vergisi, sosyal güvencemiz ve hayata dair nasıl bir ihtiyaç varsa hepsini küçük işyerlerimizde kazançlarımızla temin etmekteyiz. Ayrıca, tüm müşterilerimize azami hassasiyetle davranarak, veresiye dâhil her türlü maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Sattığımız ürünlerin sonuna kadar arkasında durup vatandaşımıza ait bütün zararı karşılıyor ve muhatap oluyoruz. Ahilikten aldığımız terbiye sayesinde sosyal yaşamımızda da örnek tavır içerisinde olmaya çalışıyoruz. Elbette her kesimde olduğu gibi, üslup ve davranışında hatalı olan kardeşlerimiz olabilir. Diyen Aypar;

Ancak, toplumun hassasiyetlerine ters olan, sermayesi yabancı, Muhatabı belli olmayan, istenmeyen ürünlerin gönderilip yüzlerce kişiye kullandırılan, vatandaştan peşin alınan paranın aylarca kullanıldığı, hijyen ve sağlık kurallarına uyup uymadığı belli olamayan, her türlü verginin rahatlıkla kaçırılabildiği, internet ortamından yapılan fütursuzca alışverişler, biz Esnaf ve Sanatkâr camiasını derinden üzmektedir.

Ülkemizin başlıca gelir kaynağı vergidir. Bu vergiyi de, bugün sahip çıkılmayan Esnaf ve Sanatkârımız karşılamaktadır.

Altında ateş yanan tencerenin içinde ne varsa hepsi beraber kaynayacaktır.

Dolayısıyla, Neredeyse her sokakta kurulmuş ve Hepsi de yabancı sermayeli, Hesabı kuruşuna kadar tahsil eden, Veresiye teklif bile edilemeyen, Pazarlık yapılamayan, Herhangi bir derdinize çare olmamış, Memlekete üretim adına en ufak yatırım yapmayan, AVM’ lere verilen bu destek ve alışverişlerden vazgeçilmesini, sizlerden biri ve bugün zor durumda olan,

Tarih boyunca aynı sevgi ve tevazu ile yanınızda olmuş, kitle adına, vatanın birliği ve bütünlüğünü sahiplenmek için, Esnaf ve Sanatkârımızı da unutmamanızı bekliyoruz” Dedi.

Bu haber toplam 1227 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim