• İstanbul9 °C
  • Ankara3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Etibank Alüminyum Tesislerinin 2. GELENEKSEL KANDİL  PROGRAMI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
24 Nisan 2023 Pazartesi 12:58

Etibank Alüminyum Tesislerinin 2. GELENEKSEL KANDİL PROGRAMI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 
 
Seydişehir Etibank Alüminyum tesislerince ilki geçen yıl  gerçekleştirilen Kadir  gecesi kandil programının 2. si Tesisler bünyesinde bulunan Hacı Şaban  Cengiz camide gerçekleştirildi.
Kandil programına, Eti alüminyum  yönetim kurulu üyesi  Şaban  Cengiz, Kaymakam Deniz  Pişkin, Genel müdür  Mehmet Arkan, Genel müdür yardımcıları  Rafet Karakolcu ve Yaşar Bayraktar koordinatörler, Yavuz Benhur  Özcandan,  Ömer  Faruk Kanık, Şenol  Orsoğlu, Seydişehir halkı,  tesis  çalışanları,  aileleri ve çocukları  ile  yaklaşık  2.500 davetli  topluluğu katıldı. Davetlilerin tamamına  iftar yemeği ikram edildi. 
Eti Aliminyum A.Ş. koordinatörü Yavuz Benhür Özcandan' dan aldığımız bilgiye göre,  İlki geçen sene gerçekleştirilen kadir  gecesi ve kandil programı etkinliğinin ikincisi  bu yılda Seydişehir halki ile birlikte  Hacı  Şaban Cengiz camisinde gerçekleştirildi.
Burada amacımız Kadir gecesi ve kandil  programını geleneksel hale  getirmek, bunun yanında çocuklarımızın zihninde geleneksel bir ramazan olgusu oluşturmak diyen Özcandan ayrıca Seydişehir halkının  ve tesislerimiz  çalışanlarının böyle manevi bir gecede  bir arada olmalarını  sağlamaktır. Dedi.
Davetimize icabet ederek katılan,  Seydişehir halkına çalışanlarımıza ve ailelerine özellikle teşekkür ediyorum. diyerek, 
Bu tür etkinliklerin gelecek  yıllarda da devam edeceğini sözlerine ekledi. 
 
Diğer yandan cami bahçesinde  yapılan yemek ikramı sonrasında,  Hacı Şaban  Cengiz  camiinde özel Kadir gecesi  programı başladı. 
Cemaatin  camiye sığmadığı  kandil programında,  bir çok vatandaş ibadetini cami avlusunda yapmak zorunda kaldı.
 
Ayrıca,  programa katılan davetlilere  dua kitapları, mevlüt şekerleri, çocuklara da yaş gruplarına göre çeşitli oyuncaklar hediye edildi.
Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim