• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
27 Temmuz 2019 Cumartesi 09:47

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelerde sıcak asfalt ve soğuk asfalt serimi, Dikilitaş Mahallesinde yayla yolu açımı ve Eski Garaj Bölgesinde kaldırım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.

Yaz sezonu süresince şehir merkezi ve kırsal mahallerde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; şehir merkezimizde Hafif Sanayi Bölgemizde İlçe Jandarma Komutanlığı binamızın sıcak asfalt çalışmalarımız devam ederken, Maden yolumuzda soğuk asfalt serimine devam ediyoruz.Diğer bir ekibimiz ise Dikilitaş Mahallemizde yayla yolu açılımı ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez mahallerimizde yürütülen çalışmalar kapsamında Eski Garaj Bölgesinde bulunan ekiplerimiz ise, büyük bir kısmı tamamlanan Eski Garaj Ticaret ve Konut Merkezimizin çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları hız kazandırdı" dedi.

Ekiplerin aralıksız çalışmaları sürdürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ’Göreve geldiğimiz günden bu yana Seydişehir’i yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Ailelerimizin daha güzel ve sağlıklı bir ortamda gezebileceği, dinlenebileceği ortamları oluşturmak için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor’’ dedi.

Bu haber toplam 1121 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim