• İstanbul20 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Flaş Gelişme: Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu AK Parti’ye Katılıyor
11 Eylül 2025 Perşembe 13:11

Flaş Gelişme: Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu AK Parti’ye Katılıyor

 
CHP'den seçilen Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, bugün öğleden sonra AK Parti'ye katılıyor. Edinilen bilgilere göre Ustaoğlu, şu anda Ankara’da ve resmi katılım süreci AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.
 
Gazeteci Abdullah Leblebici, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ile telefonda görüştü, Başkan, Ankara da olduğunu ve Ak partiye geçeceğini söyledi. 
 
Belediye Başkanı Ustaoğlu’nun Ankara temasları kapsamında Ak Parti Genel merkezinde yetkililer görüşmesi bekleniyor. Katılımın ardından kamuoyuna resmi açıklamanın yapılacağı belirtiliyor.
 
Hasan Ustaoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olmuş ve Seydişehir Belediyesi’ni CHP’ye kazandırmıştı. Ustaoğlu’nun AK Parti’ye geçişi, ilçede ve Konya yerel siyasetinde önemli bir siyasi değişiklik olarak yorumlanıyor.
Bu haber toplam 82 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim