- 14:15 - Kaymakam Kıyıcı’dan Küçük Başkan Adayına Sürpriz Ziyaret
- 14:13 - Kaymakam Kıyıcı’dan Sporculara Moral Ziyareti
- 09:39 - BELEDİYEDEN HİBE İLE ŞEKER SORGUMU KABA YEM DESTEĞİ
- 09:36 - AHMET YESEVİ’DE ASFALT MARATONU
- 09:27 - TÜRKİYE TARIMINDA İLK! KONYA ŞEKER, PANCAR TESTLERİNDE DÜNYA LİGİNDE
- 09:13 - Seydişehir’de Dev Mantar Görenleri Şaşırttı...
- 08:38 - "SEYDİŞEHİR’İMİZE 500 KONUT HAYIRLI Olsun"
- 08:33 - ANAHTAR PARTİ 1 YAŞINDA! COŞKULU KUTLAMA ANKARA’DA Gerçekleşti
- 15:49 - Seydişehir’de Şehitler İçin Geleneksel Mevlit Programı Düzenlendi
- 14:38 - BAŞKAN USTAOĞLU AK PARTİ SEYDİŞEHİR GENÇLİK KOLLARIYLA BULUŞTU
- 11:33 - “BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”
- 11:25 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET
- 11:22 - KONYA’ DA UNUTULAN BİR DEĞER; ŞEYZHADE AİLESİ 5
- 11:09 - Kızılay Haftası’nda Lokma İkramı ve Anlamlı Ziyaret
- 10:01 - 29 EKİM DÜNYA İNME GÜNÜ
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı


Futbolu katledenler
2019-2020 sezonunun ilk yarısını geride bıraktığımız bugünlerde, kendini otorite olarak gören ve futbolun kaosundan faydalanan belli başlı yorumcular, başta hakemler, MHK ve federasyona ağır eleştiriler getirmeye başladı.
Geçen yıla oranla biraz daha iyi olan, fakat benim pek beğenmediğim Fenerbahçe hedef gösterilmeye başlandı.
Öyle ki lig bitmiş, Fenerbahçe bazı odaklar tarafından şampiyon yapılmış gibi yorumlara sıkça rastlanmaya başlandı.
Ali Koç’ un federasyon ve MHK başkanı ile yaptığı görüşmeyi dillerine dolayarak, bu yıl Fenerbahçe’ nin şampiyon yapılacağın ima etmeye başladılar.
Hakemlere ve MHK ye öyle ağır eleştiriler yapılıyor ki, sanırsın Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon yapılıyor.
Oysa geçen iki sezon Galatasaray, ondan önceki 2 sezon da Beşiktaş şampiyon oldu, Fenerbahçe ise 10 yıldır şampiyon olamadı.
Bu yorumcular, yaptıkları eleştiriler ile kendilerini inkâr etmekle kalmıyor, yaptıkları eleştiriler ile birçok insanı ve kesimi zan altında bırakıyorlar.
Futbolumuzun önündeki, en büyük engel, bu tür yorumlar yapan ve yaptıranlardır.
Maçlarda başta Konyaspor olmak üzere Anadolu takımlarına haksızlık yapılırken sesleri çıkmayanlar, konu belli başlı takımlar olunca kantarın topuzunu kaçırmaktan çekinmiyorlar.
Futbolumuzu katlediyorlar.
AYKUT KOCAMAN İLE DEVAM
Konyaspor yönetim Kurulu yaptığı açıklama da;
“Yönetim kurulu olarak Haziran 2018 tarihinden bu yana Konyaspor’umuzun hizmetindeyiz. Başından itibaren birçok konuda camiamızdan kopuk bir yönetim tarzı yerine taraftarımızı önemseyip onların sesine kulak veren bir politika izledik.
Nitekim Sayın Hocamızı yeniden Konyaspor’umuza kazandırma süreci camiamızdan gelen yoğun istek ve taleple şekillenmiş, sefasıyla cefasıyla sloganıyla bir duruş haline gelmiş ve yönetim kurulumuzun yoğun çabalarıyla hayata geçirilmiştir”
Görüşlerine yer vererek,
Aykut Kocaman ile yola devam edeceklerini açıkladılar.
Başından bu yana Hilmi Kulluk yönetimini ve Aykut Kocaman’ ı destekliyorum.
İlk yarıda takıma ağır eleştiriler yapmama rağmen, yönetim ve teknik heyet ile yola devam etmeli konusunda bugün de aynı görüşte olduğumu ifade etmek istiyorum.
Ara transfer döneminin başlaması ile takıma takviyeler de gündeme gelmeye başladı.
Bu konuda yönetim ve teknik heyet en iyisini bilir.
Ancak şunu da ifade etmek istiyorum,
İlk yarıda İstanbul da Kasımpaşa takımını yenen aynı takım değil miydi, Demek ki oyuncular oldukça kaliteli.
Kaybolan özgüven ve koordinasyon eksikliği giderildiği takdirde, bu takım eminim, çok güzel sonuçlar alacaktır.
Olayın bir başka yönü ise son dakikalarda kaybettiğimiz galibiyetler ve aldığımız yenilgiler.
Şanssızlığın böyle devam etmeyeceğini düşünüyorum, ikinci yarı biz de son dakika golleri ile galip gelebilir, beraberlikler yakalayabiliriz, futbolda bu var.
5 saniyenin bile ne kadar önemli olduğunu ve sonucu değiştireceğini bilmek, buna göre çalışmak ve hazırlanmak gerekir.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim





