• İstanbul15 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GELECEK PARTİSİ SEYDİŞEHİR’DE ATAĞA KALKTI
17 Ekim 2020 Cumartesi 11:10

GELECEK PARTİSİ SEYDİŞEHİR’DE ATAĞA KALKTI

Konya genelinde teşkilatlanma çalışmalarında sona yaklaşan Gelecek Partisi’nin Seydişehir’de ilçe teşkilatı hizmete girdi.

Kurucu İlçe Başkanı olarak göreve atanan ve yetki belgesini Konya 1. Olağan Kongresi’nde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun elinden alan Hayati Topaç, çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını ifade ederek Seydişehir halkının yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade etti.

İlçe teşkilatının oluşarak hızlı bir üye çalışması sürecine girdiklerini söyleyen Gelecek Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayati Topaç, pandemi sürecinin normale dönmesi ile önemli çalışmalara imza atacaklarını belirtti. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici de Gelecek Partisi İlçe Teşkilatlarının halkla içiçe olduğunun altını çizerek tüm ilçelerde halkın sorun ve taleplerini analiz ederek kamuoyu ile paylaşılacağını ve nitelikli muhalefete devam edeceklerini söyledi. 15 Günde 15 Bin Üye kampanyası ile ilgili de bilgi veren Ekici, şu anda tüm il ve ilçe teşkilatlarının sahada çalıştığını ve güzel sonuçlar alacakları yönünde izlenim edindiklerini söyledi.

Bu haber toplam 991 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim