• İstanbul15 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇLERİMİZE DERS ÇALIŞABİLECEĞİ MEKANLAR HAZIRLIYORUZ
20 Kasım 2020 Cuma 13:42

GENÇLERİMİZE DERS ÇALIŞABİLECEĞİ MEKANLAR HAZIRLIYORUZ

 

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Gençlik Merkezinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla ilçe genelinde projelerini hayata geçiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu kapsamda çalışmaları devam eden gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.

 

Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesine ait öğrencilerin kullanımına sunulacak olan Gençlik Merkezinde öğrencilerin daha rahat ve konforlu bir şekilde ders çalışabileceğini kaydetti.

 

Gençlik merkezinde öğrencilerin ve gençlerin derslerine çalışarak kitap okuyabileceklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; gençlik merkezimizde öğrencilerimizin ayrıca kültürel faaliyetlerde bulunabilecekleri kütüphane, çalışma ve sanat atölyeleri, çalıştay odaları, bilgisayar odası ve sosyal mekanlar yer alacak. Biz gençliğimizi önemsiyoruz. Gelecek inşaallah bu gençliğin eliyle inşa edilecek. Bu hizmetlerle birlikte daha donanımlı gençlerimiz var olacak. İlerleyen sürelerde kuracağımız kültür ve sanat merkezimizle ve çeşitli kurslarımızla gençliğimize hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

Bu haber toplam 1395 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim