• İstanbul15 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ
18 Mayıs 2020 Pazartesi 10:59

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tutal, Türkiye Cumhuriyetinin; 19 Mayıs 1919 ile başlayan, Yüce Milletimizin tüm fertlerinin göstermiş olduğu topyekûn bir direniş ve bağımsızlık mücadelesi ile meşakkatli bir süreç sonunda kurulduğunu kaydetti.

19 Mayıs 1919 Tarihinin Türkiye Cumhuriyetinin dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Başkan Tutal, 19 Mayıs’ın Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca, inancın ise ‘Kurtuluş’a dönüştüğü tarih olduğunu kaydederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlattığı bu günün, aynı zamanda, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize ‘Gençlik ve Spor Bayramı’ olarak armağan edilmesi son derece anlamlıdır. Türkiye Cumhuriyeti Türk gençliğine emanet edilmiştir ve ülkemizin geleceği, kendini her anlamda çok iyi yetiştirmiş gençlerimizin ellerinde şekillenecektir. Unutmamalıyız ki ancak gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de var olabilecektir.

İstiklal mücadelemizin sembolü olan bu günün, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan edilmesi , gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de çok önemlidir.

Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü sosyal ve kültürel imkanlarımızı gençlerimiz için seferber ediyoruz.

Gençlerimize güveniyor ve her geçen gün daha da güçlenen bir Türkiye’de, 101 yıl önce yakılan bağımsızlık meşalesini layıkıyla geleceğe taşıyacaklarına inanıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin; ahlaklı, erdemli, bilgili ve vatansever bireyler olarak yetişmelerini sağlamak boynumuzun borcudur. Gençlerimizin her zaman her yerde destekçileri olacak ve onların başarılarıyla iftihar edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ülkemizin düşman işgalinden kurtulmasına vesile olan, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, yad ediyor, milletimizin en büyük zenginliği ve hazinesi olan gençlerimize ve hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bu haber toplam 958 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim