• İstanbul12 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇLERİMİZE KAPIMIZ DA AÇIK GÖNLÜMÜZ DE AÇIKTIR
25 Eylül 2021 Cumartesi 10:14

GENÇLERİMİZE KAPIMIZ DA AÇIK GÖNLÜMÜZ DE AÇIKTIR

 

Seydişehir Belediyesi, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim döneminde Seydişehir’e öğrenim için gelen, KYK yurt başvurusunda yedek sıralamada yer alan gençlerin geçici konaklama ihtiyacını karşılamak için tüm imkanlarını seferber etti.

 

Tüm dünyayı etkileyen pandemi nedeni ile bir süre yüz yüze eğitime ara verilmiş, normalleşme süreci ve yüz yüze eğitimin yeniden başlaması ile üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını Seydişehir Belediyesi olarak karşılayacaklarını söyledi.

 

Başkan Tutal, Seydişehir’in öğrenci dostu bir şehir olduğunu, öğrencilerin sosyal hayatına, kültürel gelişimlerine, mesleki deneyimlerine, eğitim hayatına katkı sağlayan bir şehir olduğunu ifade etti.

 

Gençlerimize kapımız da açık, gönlümüz de açıktır diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Gençlerimiz, bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın güvencesidir. Bu sebeple şehrimizdeki fakülte ve meslek yüksekokullarımızı kazanan, ancak KYK yurt başvurusunda yedek sıralamaya kalan gençlerimizin sorunlarını çözmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Öğrencilerimizin geçici olarak barınma sorunun karşılamak için, ilçemizin nüvesini oluşturan Seyyid Harun Veli’nin hoşgörüsü ve misafirperverliğiyle gençlerimizi misafir edeceğiz. Gençlerimizin, barınacak yer bulana kadar geçici barınma sorununu belediyemizin desteğiyle çözmek için 0332 582 34 28 numaralı telefondan gençlerimiz belediyemize ulaşarak imkanlarımızdan faydalanabilirler” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tutal, “Seydişehir’imiz, gençlerimiz için imkanları oldukça gelişmiş bir ilçedir. Belediye olarak gençlerimizin sadece geçici barınma sorununa değil, sosyal, kültürel, eğitim gibi her alanda destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle gençlerimize Seyyid Harun Veli’nin maneviyatının her bir sokağında hissedildiği, insanlarının hoşgörü ve misafirperver olduğu Seydişehir’imize hoş geldiniz dileklerimi iletiyor, şimdiden başarılı bir eğitim ve öğretim dönemi diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 972 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim