• İstanbul18 °C
  • Ankara27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖKER İLK ŞİİR KİTABINI BAŞKAN TUTAL'A HEDİYE ETTİ
29 Haziran 2019 Cumartesi 10:00

GÖKER İLK ŞİİR KİTABINI BAŞKAN TUTAL'A HEDİYE ETTİ

Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatmanur Göker, 3 yıllık çalışması sonucunda çıkardığı ilk şiir kitabını Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a imzalayarak hediye etti.

 

Fatmanur Göker, yazdığı "İçimdeki Boşluk" adlı şiir kitabını, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a hediye etti.

 

Ailesi, öğretmeni ve arkadaşlarının desteğiyle yaklaşık 3 yıllık bir çalışma sonunda şiir kitabını tamamlayan Göker , kitabının tanıtımını yaparak, ikinci kitabı için çalışmalara başladığını belirtti.

 

Çevrede yaşadığı ve gördükleri güncel olaylardan etkilenerek şiir kitabını çıkardığını kaydeden Göker ; ilk defa ilkokul yıllarında şiir okudum. Sonra herkes şiir yazıyor bende yazabilirim dedim ve şiirlerimi yazmaya başladım. En büyük desteği şiir kitabımın düzenlemesinde yardımcı olan öğretmenim Muhammed Tunçoğlu'ndan aldım. Kapak tasarımını arkadaşım Selin Ayşe Öz yaptı, tabi ki ailemin verdiği desteğide unutamam. Beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum "dedi.

 

Başkan Tutal, ise kendisine kitap hediye eden Göker'e teşekkür ederek, "Bu yaşta güzel bir eser ortaya çıkardığı için Fatmanur kızımızı tebrik ediyorum.Bize düşen herhangi bir konu olursa biz her zaman yanındayız.Kendisine başarılar diliyorum " dedi.

 

Başkan Tutal, günün anısına şair Göker 'e hediye takdim etti.

Bu haber toplam 935 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim