• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“GÖNÜLLERİ KIRARAK DEĞİL FETHEDEREK HİZMET EDECEĞİZ” “SEYDİŞEHİR’İN ÖNCELİKLE GÖNLÜNE TALİBİM”
12 Ocak 2019 Cumartesi 10:47

“GÖNÜLLERİ KIRARAK DEĞİL FETHEDEREK HİZMET EDECEĞİZ” “SEYDİŞEHİR’İN ÖNCELİKLE GÖNLÜNE TALİBİM”

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde tüm esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav,

“GÖNÜLLERİ KIRARAK DEĞİL FETHEDEREK HİZMET EDECEĞİZ”

“Benim başkanlığımda gönülleri kırarak değil gönülleri fethederek insanlarımıza hizmet edeceğiz. Seydişehir’de yaşayan herkes insan odaklı belediyecilik anlayışıyla, eşit hizmet alacak. Katılımcı anlayışla, hemşehrilerimin görüşlerini alarak, sorunlarını ve taleplerini dikkate alarak, dertlerine derman olmak için projelerimizle Seydişehirimizi kalkındıracağız. Seydişehirimizi daha yaşanır bir şehir yapacağız. Herkesin imrenerek yaşamak istediği bir Seydişehir için hazırız.  

 

“SEYDİŞEHİR’İN ÖNCELİKLE GÖNLÜNE TALİBİM”

Güzel Allah’ım nasip eder, aziz milletim de desteklerse kazanan bir Seydişehir için el birliğiyle çalışacağız. 65 bin nüfusuyla bütün Seydişehir’in öncelikle gönlüne talibim. Çünkü gönüllerde olup, hizmeti yapıp, oyu ondan sonra alırsınız. Bu yüzden ben tekrar tekrar söylüyorum; hiç kimseyi ayırmadan bütün hemşerilerimin gönlünü kazanıp, oylarına talip olup, onları asla mahçup etmeyeceğim. Allah’ın izniyle görecekler Seydişehir’in bir evladı olarak ve Seydişehir benim ailem şiarını yüreğinde hisseden evlatları olarak bu ailenin gururu olacağım, bu ailenin hayırlı evladı olacağım. Ama tabi öncelikle milletimizin desteğiyle hizmete gelip ondan sonra herkesi kucaklayan anlayışımızı milletimiz görecek.” Dedi.

 
Bu haber toplam 788 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim