• İstanbul24 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR
18 Mayıs 2024 Cumartesi 10:38

GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

 

Seydişehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrencileri Gri Koç-Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyor.

 

Türkiye çapında ‘Gri Koç’ adıyla tanınan, motivasyon seminerleriyle büyük bir öğrenci kitlesine hitap eden Gökhan Müftüoğlu Seydişehir’de öğrencilerle buluşacak.

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan programda Gökhan Müftüoğlu, 22 Mayıs Çarşamba günü Saat: 15.00’da “YKS Öncesi Son Taktikler” isimli semineriyle Şaban Cengiz Kültür Merkezinde öğrencilerle buluşacak.

Gri Koç-Gökhan Müftüoğlu’nun Seydişehir’de düzenleyeceği eğitim seminerine tüm öğrencileri davet eden Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “gençlerimiz, bizim aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Gençlerimizin daha iyi başarılar elde etmesi için gayret gösteriyoruz. Gençlerimizin eğitimden spora, kültürden sanata kadar her alanda elde ettiği başarı bizlerin başarısıdır, bizlerin gurur kaynağıdır.

Bu anlamda gençlerimizin eğitim hayatında daha başarılı olması için yapmış olduğumuz çalışmalarımıza bir yenisini daha ekleyerek gençlerimizi Yazar Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyoruz. 22 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’da Şaban Cengiz Kültür Merkezimizde gerçekleştireceğimiz programa tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.

Bu haber toplam 287 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim