• İstanbul25 °C
  • Ankara30 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GRUP İMERA SEYDİŞEHİR'DE KARADENİZ RÜZGARI ESTİRDİ
18 Ağustos 2018 Cumartesi 09:08

GRUP İMERA SEYDİŞEHİR'DE KARADENİZ RÜZGARI ESTİRDİ

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 2. si düzenlenen Seydişehir Kalkınma Şöleni kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor.

 

Altı gün sürecek kalkınma festivali çerçevesinde, her akşam bir başka sevilen sanatçı Kuğulu Şölen alanını dolduran hayranlarına seslendirdikleri eserlerle müzik ziyafeti çekiyor.

 

Grup İmera Konserine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal , AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, STK Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri , Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

 

Şölenin dördüncü gününün konuğu konuğu Grup İmera oldu. Karadeniz müziğinin son yıllarda yetiştirdiği en beğenilen topluluklarından olan Grup İmera, Seydişehir'de sevenleriyle buluştu.

 

Bitmeyen Sevda, İmera Fera, Emri Olur, Vazgeçtim’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla dinleyenlerini mest etti.Alanı dolduran müzik severleri coşturdu.

 

Şarkılara konseri izlemeye gelen gençler de eşlik etti. Grup İmera’ya seslendirdikleri şarkılarda eşlik eden sevenleri, grup solistlerinin sahnedeki kemençe ve tulum şovları eşliğinde alanda horon teperek gönüllerince eğlendi.

 

Karadenizlilerin hızlı ve kıvrak tempoya alışık olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; arkadaşlarımız bize güzel bir gece yaşattı. Karadenizliler bu kadar hızlı ve kıvrak dansa belki alışık. Ama biz Konyalılar bu kadar hıza alışık değiliz. Performansınız için teşekkür ediyor başarılar diliyorum "dedi.

 

Sahnede yaklaşık iki saat kalan üstün sahne performansı ile dikkat çeken İmera Grubu, alanı dolduranların büyük beğenisini kazandı.

 

Bu arada, festival kapsamında Grup İmera konseri öncesinde Karadeniz Halk Oyunları gurubunu gösterileri alanı dolduranlar tarafından ilgiyle izlendi.

 

Konser sonunda Karadeniz Halk Oyunları grubuna AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer Grup İmera'ya Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından plaket takdim edil

Bu haber toplam 906 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim