• İstanbul18 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HACISEYİTALİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALİ DOĞU “EK İŞ DEĞİL,TEK İŞ” SLOGANIYLA YOLA ÇIKTI
24 Aralık 2018 Pazartesi 09:51

HACISEYİTALİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALİ DOĞU “EK İŞ DEĞİL,TEK İŞ” SLOGANIYLA YOLA ÇIKTI

Hacı Seyit Ali Mahallesi muhtar adayı Ali Doğu, seçim bürosu gibi muhtarlık bürosu açtı. ‘Ek İş Değil Tek İş’ sloganı ile alışılmışın ötesinde muhtarlık seçimi çalışmalarına Şaşkın Bakkal yanında açmış olduğu muhtarlık bürosunda sürdüren Ali Doğu:
“İlerde muhtarlıklar, iletişim teknolojileri kullanılarak kendi açmış oldukları bürolarda çağdaş hizmet verecekler. Biz bu anlayışa şimdiden hazırız. Seçim bürosu olarak açmış olduğum irtibat büromu Allah nasip eder, mahalle sakinlerimde bana olur verirlerse sadece muhtarlık bürosu olarak kullanacağım ve başka bir ek iş de yapmayacağım.” dedi.
Hacı Seyit Ali Mahallesi muhtar adayı Ali Doğu, 7/24 mahalle halkının hizmetinde olacağını belirterek: “Halkıma en iyi hizmeti vermek için ben hazırım. Mahalle sakinlerimizin destek ve dualarını bekliyorum” diyerek oylarına talip olduğunu söyledi.
Ali Doğu’nun açmış olduğu muhtarlık irtibat bürosunu görenler; “Sanki partilerin seçim bürosu gibi olmuş” diyerek artık muhtarlık seçimlerinin de Belediye ve Milletvekili seçimleri gibi hareketli ve çekişmeli geçeceğini söylediler. (Abdullah Arslan)
Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim