Karakter boyutu :



24 Aralık 2018 Pazartesi 09:51
HACISEYİTALİ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALİ DOĞU “EK İŞ DEĞİL,TEK İŞ” SLOGANIYLA YOLA ÇIKTI
Hacı Seyit Ali Mahallesi muhtar adayı Ali Doğu, seçim bürosu gibi muhtarlık bürosu açtı. ‘Ek İş Değil Tek İş’ sloganı ile alışılmışın ötesinde muhtarlık seçimi çalışmalarına Şaşkın Bakkal yanında açmış olduğu muhtarlık bürosunda sürdüren Ali Doğu:
“İlerde muhtarlıklar, iletişim teknolojileri kullanılarak kendi açmış oldukları bürolarda çağdaş hizmet verecekler. Biz bu anlayışa şimdiden hazırız. Seçim bürosu olarak açmış olduğum irtibat büromu Allah nasip eder, mahalle sakinlerimde bana olur verirlerse sadece muhtarlık bürosu olarak kullanacağım ve başka bir ek iş de yapmayacağım.” dedi.
Hacı Seyit Ali Mahallesi muhtar adayı Ali Doğu, 7/24 mahalle halkının hizmetinde olacağını belirterek: “Halkıma en iyi hizmeti vermek için ben hazırım. Mahalle sakinlerimizin destek ve dualarını bekliyorum” diyerek oylarına talip olduğunu söyledi.
Ali Doğu’nun açmış olduğu muhtarlık irtibat bürosunu görenler; “Sanki partilerin seçim bürosu gibi olmuş” diyerek artık muhtarlık seçimlerinin de Belediye ve Milletvekili seçimleri gibi hareketli ve çekişmeli geçeceğini söylediler. (Abdullah Arslan)
Bu haber toplam 1814 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
ÖNE ÇIKANLAR

- SEYDİŞEHİR’DE 496 KONUTLUK TOKİ SİTESİNDE AİDAT KRİZİ:
- BAKAN ÇİFTÇİ, TÜRKİYE'NİN ÜRETEN GÜCÜ ÇUMRA ŞEKER FABRİKASI'NI ZİYARET ETTİ
- SAADET PARTİSİ HEYETİNDEN SEYDİŞEHİR POSTASI’NA ZİYARET...
- CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Toprak: Milyonlarca emeklimiz, giderek yoksullaşıyor
- CHP Konya Milletvekili Bektaş’tan, benzin ve mazottaki KDV’yi indirin çağrısı
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim












