• İstanbul22 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HALİL KUL  Ak Parti’den aday adayı
12 Kasım 2018 Pazartesi 08:58

HALİL KUL Ak Parti’den aday adayı

İnşaat Müteahhiliği ve Sigorta sektöründe faaliyetleri bulunan Halil Kul, Seydişehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı oldu. Halil Kul başvuru dosyasını teslim etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Seydişehir Belediye Başkanlığı için aday adayı başvuru dosyasını AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e teslim eden Halil Kul basın aday adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı.

KUL, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Seydişehir’e hizmet etmek amacı ile bu yola çıktığını belirterek farklı vizyon ve genç bakış açısıyla Yapılması gerekenlerin birlik ve beraberlik içinde halkımız ile başaracağımıza inancım tamdır diyen KUL,

Bu vesile ile 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimler için aday adayı olduğunu seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

HALİL KUL KİMDİR

Aslen Erzurum lu olup 1972 yılında Konya Ereğli doğumlu 1973 babamın Etibank tesislerinde işe girmesi ile SEYDİŞEHİR yerleşti.

İlkokul İhsan tekin ortaokul Mahmut Esat lise Seydişehir EML 1988 mezun oldum 92-93 yılları arası askerlik Kıbrıs ta yaptı.

94-96 yılları arası 3.ordu uzman çavuş olarak görev yaptı. 2005 yılında inşaat ve sigorta sektörüne girdi. KUL MÜSİAD’ üyesievli iki çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim