• İstanbul16 °C
  • Ankara23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hatice Yılmaz; 24 yıl sonra akülü arabasına kavuştu
11 Mayıs 2019 Cumartesi 09:47

Hatice Yılmaz; 24 yıl sonra akülü arabasına kavuştu

Seydişehir’de 24 yıl önce geçirdiği bir hastalıktan dolayı yürüyemeyen 46 yaşındaki 3 çocuk annesi Hatice Yılmaz, hayali olan akülü sandalyesine kavuştu. Ümit çocukları derneği üyelerince Anabağlar Mahallesinde ikamet eden Hatice Yılmaz’a akülü sandalye tesliminde mutlu anlar gözlerden kaçmadı. Akülü sandalye teslimine bizzat gelen hayırsever aile, Hatice Yılmaz’ın mutluluğuna ortak oldular.

Hatice Yılmaz, Akülü sandalyesiyle mahalle sokaklarında dolaşırken bile sevinç gözyaşlarını tutamadı.

Duygulu anların yaşandığı ortamda dernek üyelerine ve hayırsever aileye teşekkür eden Hatice Yılmaz, hayırlı dualarında da bulundu.

24 yıl sonra sokağa çıkabildiğini ifade eden Yılmaz, ‘’Yürüyemiyordum. Merdivenlerden ailem sırtlarında indirip çıkarıyorlardı. Yük oluyordum. Çok zor yıllar yaşadım. Benim daha başka bir isteğim yok. Hayırseverler sayesinde gün yüzüne çıkıp gezebileceğim. Kendilerine teşekkür ediyorum’’

Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, ‘’Engelliler haftasında bir kardeşimizi daha gün yüzüne çıkarmanın huzurunu yaşıyoruz. Akülü sandalye sayesinde bir nebze olsun evde kapalı kalmayacak. Sevdiklerine kavuşacak. Hayırseverlerimize yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür eder desteklerini bekleriz.’’ diye konuştu.

Bu haber toplam 915 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim