• İstanbul23 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAYDİ UZAT ELİNİ
08 Ekim 2018 Pazartesi 09:05

HAYDİ UZAT ELİNİ

Seydişehir Belediyesinden yeni bir proje.

Seydişehir Belediyesi tarafından başlatılan "Gönüllü Ol, Gönül Al" projesi ile yaşlı, yetim, dul ve ihtiyaç sahibi insanların tespit edilerek gönüllü vatandaşlarımızın arasında toplumsal bir bağ kurulması hedefleniyor.

 

Başkan Tutal, tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak başlatılan projede yer almak isteyen gönüllüleri, ihtiyaç sahibi ile aralarında oluşturacakları köprü ile kardeşlik ve yardımseverliğe davet ediyor.

 

Başlattıkları bu projede Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Gönüllü Ol, Gönül Al" projesine katılmak isteyenlerin http://gonulluolgonulal.com/ internet adresi üzerinden veya Seydişehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne gelerek kayıt yaptırabileceklerini kaydetti.

 

Projenin yeni olduğunu kaydeden Başkan Tutal, belediye olarak üstümüze düşen görevleri yerine getirirken toplumsal kalkınmada gönüllülük esasının gücünü biliyoruz. Gönüllük esasına bağlı olarak yapılan çalışmalarda her zaman çok güzel sonuçlar elde edilmiştir. Bizimle birlikte yol alacak gönüllülerimizin sorumlulukları da görev alanları da büyük. Acıların, korkuların, kaygıların, yalnızlıkların paylaşıldıkça azalacağını, yardımlaşma ve dayanışma ile güçlüklerin aşılacağını düşünüyor, birliktelikle yürüyeceğimize inanıyoruz. Bizimle birlikte yürümek isteyen kardeşlerimizi "Gönüllü Ol, Gönül Al" projemizde bizimle birlikte çalışmaya ve birlikte yürümeye davet ediyoruz" dedi.

Bu haber toplam 1117 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim