- 11:43 - Seydişehir ve Seyyid Harun Veli’ye Vefa Ziyareti
- 11:40 - TRAFİK MASTER PLANI TOPLANTISI YAPILDI
- 11:38 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İLE SEBELTAŞ A.S ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI
- 11:33 - Muhammed Kemal Erdem, Seydisehir ve Seyyid Harun Veli'nin bilinmeyenlerini anlattı
- 11:27 - Seydişehir Devlet hastanesinde ücretsiz otopark oluşturuldu
- 11:24 - Seyid Harun Veli Anma programı yürüyüş ile başladı..
- 10:17 - ÇAVUŞ MAHALLESİNDE SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 10:06 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 10:03 - Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü. Saha aramalarına devam ediyor...
- 10:01 - BAŞKAN ERKOYUNCU VE BAŞKAN AYDIN, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NDE İŞÇİLERLE BULUŞTU
- 11:35 - BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVALARI BAŞLIYOR
- 11:34 - Seydişehir Belediyesinden Çiftçilere %75 Hibeli Ata Tohumundan 300 Bin Fide Desteği
- 11:25 - CHP Genel Başkanı Özel 3 Mayıs’ta Konya’da
- 16:28 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN MUHTEŞEM GALİBİYET
- 08:39 - Tuba Dalar, sağlık konulu sunum gerçekleştirdi
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı





Hedefimiz, Anadolu takımlarının lideri olmalı
Anadolu takımlarının Büyük takımlar ile mücadele etme şansı yok. Şampiyon olmak için çok yönlü etkenlerin bir araya gelmesi lazım. İyi bir takım kursan bile basın, hakem, federasyon, kamuoyu baskısı gibi desteklerinin de bir arada olması gerekir.
Anadolu takımlarının bütün bunları bir araya getirme şansı yok. Trabzon dışında Bursa şampiyon oldu, bu şampiyonlukta da kendisinin şampiyon olması imkansız hale gelince büyük takımların destekleri oldu.
Bu sebeple Konya olarak hedefimiz bizim gibi Anadolu takımları arasında lider olmak olmalı. Başka türlü bir hedefin hayal olduğu bilinmeli, yani ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız.
Rakip Malatya ile 7 kez karşılaştık, ikisinde Malatya, birinde Konya galip geldi, 4 karşılaşma da berabere bitti.
Bu sezonun ilk yarısında Konya da oynanan müsabaka 1-1 tamamlandı. Böyle bir ortamda çıktık Malatya karşısına. İlhan Palut’ un gelmesi ile basit gol yeme alışkanlığımız ve hatalı pas yapmamızın sona ereceğini düşünmüşüm, yanılmışım. Yine basit bir gol yedik ve tuhaf bir penaltı yaptık, soyunma odasına 2-0 yenik girdik.
İkinci yarıya biraz daha iyi başladık. Karşılığını da 72-80 ve 84. Dakikalar da bulduğumuz gollerle bir anda öne geçtik. 2-3
İlhan Palut ile ligde iki de iki yapmak çok büyük bir başarı. Umarım bu galibiyetin devamı gelir ve Anadolu takımları arasında lider konuma geliriz.
VOLE TENİS SPOR KULÜBÜ
Bir spor yazarı olarak, yazılarımda genelde futbol’ u gündeme alıyorum ancak spor sadece "FUTBOL" dan ibaret değil.
Konya birçok branşta altyapısı bulunan ve faaliyetlerini sürdüren kulüplere de sahip, bu sebeple fırsat buldukça bu spor kulüplerimizi tanıtmak istiyorum.
Konya’da tenis oynayan ve tenisi yaşamının bir parçası olarak görmüş; Her meslek ve yaştan kadın erkek ve çocuklara, özelikle de veteran oyunculara, bir aile ortamında konforlu ve sağlıklı bir spor aktivitesi sunan “Vole Tenis ve spor kulübü” Av. Cengiz Yönet’ in başkanlığında yıllardır özveri ile çalışmalarını sürdürüyor.
Amaçları; Katılımcıların etik ilkelere bağlı, topluma duyarlı çağdaş bireyler olmalarına katkı sağlamak olan VOLE TENİS SPOR kulübü turnuvaları ve etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiriyor.
Vole Tenis Kulübü yetkilileri vizyonlarını şöyle açıklıyor; “Nezih ve konforlu bir tesis imkanına sahip, sosyal yaşamı destekleyen ekip ve ekipmanlar ile tenis branşının gelişmesi ve büyümesine katkı sağlamak.
Konya’da veteran tenisi adına ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmak. Aidiyet duygusu gelişmiş paydaşlarımız ile yurt içi ve yurt dışı turnuvalara katılmak”
Diğer yandan, Vole Tenis ve Spor Kulübü şehrin gürültüsünden uzak, eşsiz doğa manzarası içinde, bol oksijenli bir ortamda spor yapılmasına imkan sağlayan bir tesise sahip. Tenise yeni başlayan üyeler ve çocukları için hafta içi ve sonları gruplar halinde dersler de veriyor.
Bu güzel çalışma ile çocuklar ve gençler hem spor yapıyor, hem de sosyalleşme imkanı buluyor.
Bütün bu güzellikleri gören Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’ un da üye olmasını Vole Tenis Kulübünün başarısı olarak değerlendiriyorum.
Tüm yöneticilerini, üyelerini genç, yaşlı tüm sporcularını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
YAVUZ HIRSIZ
Süper ligde haftalar ilerledikçe rekabet artıyor. Zirvede üç takım aynı puanda yer alırken, hemen arkasında Trabzon yakın takipte.
Lig öyle bir duruma geldi ki, kazanan da kaybeden de şikayetçi. Bunun en önemli nedeni güvensizlik. Futbolu idare edenler tamamen güvenlerini kaybettikleri için, kazanan da kaybeden de şikayetçi.
Kaybedeni anladım da kazanan neden şikayetçi olur ki?
Kazanan takımlar lehine öyle kararlar veriliyor ki evlere şenlik. Bunu da bildikleri için “yavuz hırsız ev sahibini kovar” misali kaybeden takımdan daha çok bağırıyorlar, şikayet ediyorlar.
Federasyon ve hakemler öyle kararlara imza atıyorlar ki, anlaşılır gibi değil, milletin aklı ile resmen alay ediliyor.
Zirvede yer alan Galatasaray-Beşiktaş ve Fenerbahçe birbirlerinin ayaklarına çelme takmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor.
Bunlar birbirlerini yemeye çalışırken aradan Trabzon çıkarsa kimse şaşırmasın.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- Seyid Harun Veli Anma programı yürüyüş ile başladı..
- Seydişehir Devlet hastanesinde ücretsiz otopark oluşturuldu
- SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İLE SEBELTAŞ A.S ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI
- Seydişehir ve Seyyid Harun Veli’ye Vefa Ziyareti
- Muhammed Kemal Erdem, Seydisehir ve Seyyid Harun Veli'nin bilinmeyenlerini anlattı
Haber Yazılımı: CM Bilişim