- 14:08 - SEYDİŞEHİR’DE KAR KÜREME VE SOLÜSYON ÇALIŞMALARI
- 10:42 - BAŞKAN USTAOĞLU ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU
- 10:40 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
- 10:38 - 2026 KOP Mali Destek Çağrı Programı Başladı
- 10:34 - Seydişehir Bilgehane'de ''18 Mart Çanakkale Zaferi'' Programı
- 10:30 - Hızlı Tren Antalya-Isparta-Alanya-Basının gündeminde
- 10:26 - 18 Mart günü ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI
- 10:22 - Başkan Uğur İbrahim Altay Gazetemizi Ziyaret etti
- 10:16 - 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı İcra Edildi
- 08:52 - BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALTAY'DAN SEYDİŞEHİR'E ZİYARET
- 13:03 - BAŞKAN USTAOĞLU, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI
- 09:59 - Sekiz yıldır Sahurda Vatandaşları uyandırıyor
- 14:52 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI
- 14:50 - Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına Oğuz Akçakoca atandı
- 14:47 - SAĞLIK ÇALIŞANLARI FEDÂKAR İNSANLARDIR
20 Mart 2025 Perşembe
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





İKİ RESİM İKİ NOSTALJİ
13 Temmuz 2019 Cumartesi 13:34
Konuştuğum arkadaşlarım epey zamandır nostaljik yazılar yazmıyorsun diye sitem ediyorlar. Bu hafta bu arkadaşlarımın isteğini yerine getirelim. Bizim kuşaktan olanların sayısı bir düzine bile yok. Bir çoğu rahmetli oldu. Diğerleri’de futboldan ilgilerini heveslerini bir kenara bıraktılar. Aşağıda yayınladığımız iki resim de bizim dönemin futbolcularından Ahmet Şahin’in oğlu Kutsi Şahin verdi. Seydişehirde iki tane Ahmet Şahin var birisi fabrikadan emekli Selim amcamızın oğlu Ahmet Fuat Şahin zira bizim takımda uzun yıllar kaleciliğimizi yaptı. Diğer Ahmet Şahin’de rahmetli Kutsi amcamızın oğlu Ahmet Şahin. Her ikisiylede orta okulda beraber okuduk. Beraber futbol sahalarında onlar top koşturdu ben hakemliklerini yaptım.
İlk resmimiz o zanki takımımız Seydişehir Gençlerbirliği takımının bir Beyşehir maçı öncesi çekilmiş resmi. Resimde kimler var hatırlayabildiklerimizi yazalım. Rahmetli Mehmet Ulaşan, Berber Kemal lakaplı Futbolcumuz Kemal Işıldak, Ankaradaki bürokratlarımızdan Rahmetli Osman Yavuz, O zamanki Devlet hastanemizin Doktorlarından Osman Karabiber ve kardeşi Abdülkadir Karabiber, Zafer Dere, Ali Kılınç, Zeki Basmacı, Ahmet Erdayandı, İsmet Göncü, Ali Köseleci, Ahmet Şahin, Diğerlerinin kim hatırlayamadık.
İkinci resim Seydişehir Torosspor’un bir Bozkır maçı öncesi çekilmiş. O resimde de Kaleci Yaşar Gül, Ali Kılınç, Zafer Dere, Orhan Doğu, Ali Köseleci, İsmet Onar, Mehmet Ulaşan, İsmet Göncü.
Bu vesileyle onları hatırlamış olduk. Kaybettiğimiz bütün futbolcularımıza Allah’tan rahmet dilerim. Hepsinin mekanı cennet olsun.
.



Bu yazı toplam 2340 defa okunmuştur.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim