- 16:06 - Küçük Miray omurga eğriliğinden 9 saatlik ameliyatla kurtuldu
- 16:18 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BABA ÇOCUK KAMPI BAŞLIYOR
- 13:35 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Gübre fiyatlarının yükselişi üretimi durduracaktır
- 10:59 - SEHAL ÖĞRETMENLERİ İTALYA'DA
- 08:43 - Seydişehir Adliyesinde önemli değişiklikler…
- 10:11 - BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
- 10:05 - ANADOLU BİRLİK HOLDİNG VE TARIM KREDİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
- 10:00 - İsmet Şen Ortaokulu öğrencilerinden madalya...
- 10:37 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENE VE ZARARLI HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA
- 10:36 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN BİR İLK; SEYDİŞEHİR’DE KADIN BASKETBOL TAKIMI KURULUYOR
- 16:40 - 60 YILDIR EVLİ ÇİFTE ANLAMLI ZİYARET
- 13:39 - BOSTANDERE MAHALLESİNDE SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET TARAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13:36 - Kardiyoloji Uzmanı Dr. Osman Şahin Çalışmaları ile göz dolduruyor
- 13:34 - Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mümin Buz, Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor
- 11:34 - KONYA ŞEKER’DEN AVANS MÜJDESİ
01 Temmuz 2025 Salı
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





İKİ RESİM İKİ NOSTALJİ
13 Temmuz 2019 Cumartesi 13:34
Konuştuğum arkadaşlarım epey zamandır nostaljik yazılar yazmıyorsun diye sitem ediyorlar. Bu hafta bu arkadaşlarımın isteğini yerine getirelim. Bizim kuşaktan olanların sayısı bir düzine bile yok. Bir çoğu rahmetli oldu. Diğerleri’de futboldan ilgilerini heveslerini bir kenara bıraktılar. Aşağıda yayınladığımız iki resim de bizim dönemin futbolcularından Ahmet Şahin’in oğlu Kutsi Şahin verdi. Seydişehirde iki tane Ahmet Şahin var birisi fabrikadan emekli Selim amcamızın oğlu Ahmet Fuat Şahin zira bizim takımda uzun yıllar kaleciliğimizi yaptı. Diğer Ahmet Şahin’de rahmetli Kutsi amcamızın oğlu Ahmet Şahin. Her ikisiylede orta okulda beraber okuduk. Beraber futbol sahalarında onlar top koşturdu ben hakemliklerini yaptım.
İlk resmimiz o zanki takımımız Seydişehir Gençlerbirliği takımının bir Beyşehir maçı öncesi çekilmiş resmi. Resimde kimler var hatırlayabildiklerimizi yazalım. Rahmetli Mehmet Ulaşan, Berber Kemal lakaplı Futbolcumuz Kemal Işıldak, Ankaradaki bürokratlarımızdan Rahmetli Osman Yavuz, O zamanki Devlet hastanemizin Doktorlarından Osman Karabiber ve kardeşi Abdülkadir Karabiber, Zafer Dere, Ali Kılınç, Zeki Basmacı, Ahmet Erdayandı, İsmet Göncü, Ali Köseleci, Ahmet Şahin, Diğerlerinin kim hatırlayamadık.
İkinci resim Seydişehir Torosspor’un bir Bozkır maçı öncesi çekilmiş. O resimde de Kaleci Yaşar Gül, Ali Kılınç, Zafer Dere, Orhan Doğu, Ali Köseleci, İsmet Onar, Mehmet Ulaşan, İsmet Göncü.
Bu vesileyle onları hatırlamış olduk. Kaybettiğimiz bütün futbolcularımıza Allah’tan rahmet dilerim. Hepsinin mekanı cennet olsun.
.



Bu yazı toplam 2377 defa okunmuştur.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim