• İstanbul14 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İLÇE BAŞKANI KONURER HASTANEMİZE YENİ DOKTOR ATAMALARI YAPILDI
01 Aralık 2018 Cumartesi 10:11

İLÇE BAŞKANI KONURER HASTANEMİZE YENİ DOKTOR ATAMALARI YAPILDI

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son atama kararnamesine göre, Seydişehir Devlet hastanesi bünyesinde doktor eksikliği olan bazı Branşların kadrolarına Uzman hekim atamalarının yapıldığı bildirildi.

Konuyla İlgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer; Seydişehir Devlet hastanemiz bünyesinde hekim eksikliği olan Beyin Cerrahi Uzmanı, Nöroloji Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı kadrolarına Sağlık Bakanlığımız tarafından atamalar yapılmıştır. Seydişehir Devlet Hastanemize Beyin Cerrahi Uzmanı olarak Ercan Taşpınar, Nöroloji Uzmanı olarak Ayça Altınkaya, Genel Cerrahi Uzmanı olarak da Enes Şahin atanmıştır. Yeni atanan hekimlerimiz yapılacak olan güvenlik soruşturmasının ardından önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacaklardır dedi.

Son yapılan atamalar sonrasında Hastane bünyesinde sadece Enfeksiyon hastalıkları uzmanı ve Psikiyatri uzmanı Branşlarında hekim eksikliğinin olduğunu söyleyen İlçe başkanı Konurer bu konuda Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz devam etmektedir. Devlet hastanemizin doktor açığının giderilmesinde, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, büyük emekleri olan Sağlık bakanımız Fahrettin Koca’ya, Konya Milletvekilimiz Abdullah Ağralı’ya, AK Parti SKM Başkanı Harun Tüfekci’ye ve Konya İl sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’a teşekkür eder, doktor atamalarının ilçemize hayırlı olmasını dilerim dedi.

Bu haber toplam 1210 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim