• İstanbul19 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İLÇE BAŞKANI KONURER’İN AK PARTİ’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
18 Ağustos 2018 Cumartesi 09:06

İLÇE BAŞKANI KONURER’İN AK PARTİ’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer AK Partinin 17. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İlçe Başkanı Konurer yayımladığı kutlama mesajında; Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde "14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, millete efendi değil, hizmetkâr olma anlayışıyla çıktığı kutlu yolda Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur.

Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı bir dönemde Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde siyasi hayatına başlayan AK Parti, durmak yok yola devam diyerek milletimizin teveccühüyle girdiği her seçimden zaferle çıkarak, milletten aldığı gücü, yine milletin huzuru, refahı ve ülkemizin gelişmesi için harcamıştır.

AK Parti’nin 3 Kasım 2002 yılında yapılan genel seçimlerde tek başına iktidara gelmesiyle birlikte hummalı bir çalışmanın içerisine giren Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK kadrolar, partimizin 16 yıllık iktidarı döneminde bir zamanlar hayal bile edilemeyen hizmetleri hayata geçirmiş, önlerine çıkarılan tüm engellere rağmen asla pes etmeyerek eğitim, sağlık, ulaşım ve enerji gibi bir çok alanda toplum yararına olabilecek devrim niteliğindeki projeleri milletimizin hizmetine sunarak sayısız ilklerin gerçekleşmesine vesile olmuştur.

Gücünü her zaman milli iradeden alan AK Partimiz siyaset sahnesinde olduğu süre zarfında hiçbir şer odağına boyun eğmeyecek, her zaman milletimizin emrinde olmaya devam edecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde siyasetin farklı kademelerinde görev alan Ak kadrolar, dün olduğu gibi bugünde, yarında her zaman milletimizin yanında olmaya devam ederek partimizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla azim ve kararlılıkla ilerlemesini sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle partimizin kuruluşundan bu yana ülkemizin ve milletimizin huzuru, mutluluğu ve refahı için canla başla mücadele eden farklı kademelerde görev yapmış dava arkadaşlarıma bugüne kadar ortaya koydukları başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür eder, partimizin 17. kuruluş yıldönümünü kutlar, ülkemize ve milletimize daha uzun yıllar hayırlı hizmetler yapmayı yüce Allah’tan niyaz ederim.

Bu haber toplam 765 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim