• İstanbul16 °C
  • Ankara9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İLÇE BAŞKANI KONURER’İN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
29 Ekim 2018 Pazartesi 09:24

İLÇE BAŞKANI KONURER’İN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun 95. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İlçe Başkanı Konurer yayımladığı kutlama mesajında; Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız. Asil Türk milletinin ulusal bağımsızlığını ilan etmek için cephede kahramanca savaşarak kazandığı Cumhuriyet, milli mücadelenin sonucunda elde edilen büyük zaferin bir sonucudur.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun yıldönümünde 100’üncü kuruluş yıldönümü olan 2023 hedefine millet olarak kararlı bir şekilde emin adımlarla ilerlemekteyiz. Türk Milletinin 2023 Türkiye’sinin temellerini sağlam bir şekilde atacağına olan inancımız tamdır.

Ülkemizin aydınlık geleceği ve demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ilelebet varlığını sürdürebilmesi için daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. İçimize fitne tohumları ekmek isteyenlere karşı millet olarak yekvücut olmalıyız ki dün olduğu gibi bugünde kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna öncülük eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşlarını ve vatan savunmasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Seydişehirli hemşerilerimin ve Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım dedi.

Bu haber toplam 854 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim