• İstanbul12 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlçe sağlık müdürlüğü ve bağlı birimler taşınacak
29 Haziran 2019 Cumartesi 09:12

İlçe sağlık müdürlüğü ve bağlı birimler taşınacak

Seydişehir ilçe Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimler Kızılcalar mahallesindeki eski devlet hastanesi binasına geçici olarak taşınacak.

Seydişehir ilçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, Alaylar 2 mahallesindeki sağlık müdürlüğü ve bağlı birimlerin 1 ve 2 nolu aile hekimlerinin fiziki açıdan yetersiz kalması nedeniyle geçici olarak eski devlet hastanesi binasında hizmet vereceğini söyledi.

Kızılcalar mahallesindeki eski Devlet hastanesinde tadilat ve düzenlemelerinin devam ettiğini kaydeden Dr Hakan Özdemir, ‘’Kızılcalar mahallesindeki eski hastanede sağlık müdürlüğümüz ve aile hekimlerimizle birlikte bölge halkına yakın zamanda sağlık hizmeti sunacağız. Atatürk Caddesi üzerindeki 1 nolu sağlık ocağı binalarımızın olduğu yer yıkılıp yeni sağlık birimleri yapılacak. Ayrıca Kızılcalar mahallesindeki 2 nolu sağlık ocağı ve lojmanları da yıkılıp yerine sağlık ocağı lojman ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu olarak planlandı. Yeni binalarımız yapılınca İlçe sağlık müdürlüğümüz tüm birimleriyle tek çatı altında hizmet verecek" dedi.saglik-birimleri-2.jpg

saglik-birimleri-3.jpg

Bu haber toplam 1647 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim