• İstanbul14 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İŞYERLERİNİN ÇATISI UÇAN ESNAFTAN BAŞKAN TUTAL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
15 Ocak 2021 Cuma 15:18

İŞYERLERİNİN ÇATISI UÇAN ESNAFTAN BAŞKAN TUTAL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Seydişehir’de etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle çatısı uçan Yeni Oto Sanayi esnaflarının yardımına Seydişehir Belediyesi ekipleri yetişti.

Şiddetli esen lodostan dolayı çatısı uçan sanayi esnafı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Salı günü Konya ve ilçeleri genelinde etkili olan rüzgar nedeniyle Seydişehir’de yeni oto sanayinde 4 işyerinin çatısı ile Muradiye Mahallesinde bir ahırın çatısı uçtu. Esen rüzgarın etkisini kaybetmesinin ardından esnaflar Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı arayarak kendisinden yardım talebinde bulundu.

Başkan Tutal, esnafların ve vatandaşların yardım talebini bekletmedi, ekipleri ve iş makinalarını göndererek mağduriyetlerini giderdi.

Bunun üzerine Yeni Oto Sanayi esnafları Seydişehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sanayi Sitesi'nde çalışan Durmuş Yaşar rüzgarın çok şiddetli olduğunu ifade ederek, "şiddetli rüzgarın etkisi ile dükkanlarımızın çatısı uçtu. Yaklaşık 2-3 ton ağırlığında olan çatılarımız Allah'tan kimsenin üzerine düşmedi, kimsenin burnu kanamadı. Verilmiş sadakamız varmış. Başkanımıza durumumuzu ilettik. Kendileri talebimizi geri çevirmeden ekipleri ve iş makinalarını hızlı bir şekilde yardımımıza gönderdi. Ben Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve ekibine teşekkür ediyorum " dedi.

Başkan Tutal ise belediyeciliğin sadece alt yapı ve üst yapıdan ibaret olmadığını kaydederek; “belediyecilik alt yapı ve üst yapı çalışmaları değildir. Aynı zamanda belediyecilik birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını diri tutmak, yaşatmaktır. Hemşehrilerimizin sıkıntılı günlerinde yanında olmak bizler için en büyük hizmetlerden birisidir. İlçemizde etkili olan şiddetli rüzgar şükürler olsun ki büyük hasarlara neden olmadı . Esnaflarımızın bazılarının işyerlerinde hasarlar meydana geldi. Biz de el birliği ile tamir ve onarımına yardımcı olduk. Allah beterinden korusun” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 881 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim