• İstanbul13 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İYİ Parti kadınlar gününde çiçek dağıttı
09 Mart 2019 Cumartesi 13:04

İYİ Parti kadınlar gününde çiçek dağıttı

İyi Parti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Seydişehir Devlet Hastanesinde çalışan personel kadınların ve yatan hastaların gününü kutladılar.

Ellerinde karanfillerle Hastanede çiçekler takdim eden İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan, Kadın kolları üyeleri iyi dilek ve temennilerle de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önemine dikkat çekti. Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan, yaptığı açıklamada; kadınların tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelesinin daima en ön safta yer aldıklarını ifade ederek, “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşlarından biri ise kadınlar olduğunu söyledi.

Urhan sözlerine, ‘’Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda, fabrikalarda, tarlalarda hayatın her alanında görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan başta şehit analarımız olmak üzere tüm Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 878 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim