• İstanbul16 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İyi Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Muammer URHAN
16 Şubat 2019 Cumartesi 10:38

İyi Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Muammer URHAN

Çelik-İş sendikasını ziyaret ederek, Sendika başkanı Ferhat ÇELİKBAŞ’ a sözleşme sürecinde başarılar dilediler.

Ziyaret ile ilgili İlçe başkanı M. Yılmaz DÖNDERİCİ yaptığı açıklamada;

31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken, seçimler dışında büyük bir heyecanla beklediğimiz Eti Alüminyum toplu sözleşme görüşmeleri Seydişehir olarak gündemimizi meşgul emektedir.

Büyük bir ekonomik kriz yaşadığımız şu günlerde şehrimizin ekonomisinin en önemli aktörlerinden biri olan alüminyum fabrikasının çalışanları heyecanla sözleşmelerinin yenilenerek imzalanmasını beklemektedirler. Hatta şehrimizin esnafları da sözleşmenin bir an önce imzalanmasını arzu etmektedirler. Çünkü işçilerimizin alacağı iyi bir ücret esnafımıza da bir hareketlilik kazandırıp nefes almasını sağlayacaktır.

İyi Parti İlçe Teşkilatı olarak alın teri ile emek ile elde edilen kazancın hem zor hem güzel hem de ana sütü gibi helal olduğunun bilincindeyiz.

Emek vererek, alın teri dökerek rızkını kazanan bu kazancı ile de ailesini geçindiren işçilerimizin emeklerinin karşılığını hakkıyla almalarını arzu ediyoruz.

Meseleye işveren açısından baktığımızda ise emeğin sermayesiz olmayacağını biliyoruz ama sermayede emeksiz olmaz. Unutulmamalıdır ki; Sermaye emeğin meyvesidir.

Bu şartlar altında alüminyum fabrikasında çalışan işçi arkadaşlarımızın yeni sözleşmelerinin alın terlerini karşılayacak şekilde sonuçlanmasını arzu ediyoruz. Bu sözleşme döneminde çalışan arkadaşlarımıza desteğimizi göstermek, moral vermek arzusu ile sendikamızı ziyaret ederek iyi dileklerde bulunduk.

Sözleşmenin işçilerimizin ve esnafımızın yüzünü güldürecek şekilde en kısa sürede bitirilmesini arzu ediyor işçi ve işveren kurumlarına başarılar diliyoruz.

Bu haber toplam 1051 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim