




İYİ PARTİNİN CHP ZİYARETİ
İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı olarak, Kongresini yaparak yeniden göreve başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulunulmuştur. Ziyaret esnasında söz alan iyi parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici çekişmeli fakat demokratik teamüllere uygun bir kongre gerçekleştirmelerinden dolayı başta İlçe Başkanı Orhan Özel ve Yunus Uysal olmak üzere tüm CHP yönetim ve üyelerini tebrik etmiştir.
Daha sonra gelişen sohbet ortamında Akp iktidarının uygulamış olduğu yanlış ve yanlı politikalar neticesinde devlet ve millet olarak karşı karşıya kaldığımız iç politika, dış politika ve özellikle ekonomik sıkıntılar ve bunların nasıl aşılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Akp iktidarının iktidarını yanlış politikalarına rağmen sürdürebilmesinin nedeninin muhalefetin bölünmüş ve her birinin kendi ekseninde muhalefet etmesinden kaynaklandığı aşikardır. Geldiğimiz noktada muhalefete muhalefet etmek yerine devleti yönetemeyen iktidara muhalefet edilmiştir. Sonuç olarak geride bıraktığımız biri yerel biri genel olmak üzere son iki seçimde yenilmez denilen Akp zihniyeti karşısında gösterilen samimi güç birliği neticesinde 6 büyük şehir belediyesi Akp nin elinden alınmıştır. Alınan bu olumlu sonuçta yerel yönetimlerin ve teşkilatların da payının büyük olduğu vurgulanmıştır.
Bu başarıların devamı için sonuç odaklı güç birliğinin yerelde ve genelde sürdürülmesinin önemi vurgulanmıştır.

- LGS 2025 Türkiye birincisi Konya’dan çıktı! Ecrin Nisa Kaya tüm soruları doğru yaptı
- CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş: Tutuklanan Adana Büyükşehir belediye Başkanımız Karalar yalnız değildir
- MHP Seydişehir Teşkilatının Geleneksel Aşure programı Yoğun ilgi gördü...
- Seydişehir Belediyesinden İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi
- İhsan Tekin ortaokulu'na İlave 24 derslik yapılıyor...
Haber Yazılımı: CM Bilişim