• İstanbul25 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAR MESAİSİ
21 Mart 2020 Cumartesi 09:54

KAR MESAİSİ

Seydişehir Belediyesi kar temizleme çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki meydana gelebilecek buzlanmalara karşı ana arterlerde bulunan cadde, sokak ve kavşaklarda iş makineleri yardımıyla kar temizliği yaparken, solüsyonlama, tuzlama ve kumlama çalışmalarına devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ayrıca yol ve kaldırımlarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde belediye ekiplerinin çalışmalarına hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal; "Ekiplerimiz yağan kar nedeni ile yolların kapanmaması için bir taraftan kar temizleme faaliyetini yürütürken, diğer taraftan da solüsyon çalışması gerçekleştiriyor. Biz öncelikli olarak vatandaşımızın huzurunu ve rahatını düşünüyoruz, gündelik işlerinde herhangi bir aksama olmaması için ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor. Greyderlerimiz, kar bıçaklı kamyonlarımız, solüsyonlama araçlarımız, kamyonlarımız hepsi karla mücadelede hazır" şeklinde konuştu.

Olumsuz hava şartlarına karşın ekiplerin teyakkuzda olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal ;" dönüşümlü olarak gece-gündüz, gözetmeksizin çalışıyorlar. Gerek kar kürüme, gerekse tuzlama çalışmaları ile yollarımız trafiğe açık tutuldu. 35 araç ve 84 personelimiz ile kar yağışının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı tüm ekibimiz ile sahadayız.Özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.Kaldırımlarda da temizleme çalışmaları yapılarak gece boyu Belediyemize ait iş makinalarımız ve personelimiz greyder, kepçe, kar kürüyücü gibi araçlarla karla mücadele çalışmasını yaparak ara arterler de dâhil olmak üzere ilçe genelindeki tüm yollarda çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerimiz 7/24 olası olumsuz hava şartlarına karşı hazır bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim