• İstanbul13 °C
  • Ankara6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAR YAĞIŞINDA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI
19 Şubat 2021 Cuma 11:15

KAR YAĞIŞINDA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kış şartlarında sokak hayvanlarının aç kalmaması için doğaya yem ve mama bıraktı.

Seydişehir'de zorlu kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Seydişehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Başkan Tutal, karla örtülü olan Kuğulu Mesire alanı, Demirciler Sanayi Bölgesi ve mezbahane karşısında bulunan alan ile ilçe merkezinde bulunan belirli noktalara yem ve mama bırakarak sokak hayvanlarının yiyecek sıkıntısı çekmesinin önüne geçmeye devam ediyor.

 

Kar yağışının güzelliklerinin yanında sokak hayvanlarının da olumsuz etkilendiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Zorlu kış şartlarında doğadaki tüm canlılarımız beslenme noktasında birtakım zorluklarla karşılaşabiliyor. Bu zorlukların önüne geçebilmek, onların yiyeceğe ulaşma noktasındaki sıkıntılarını en aza indirebilmek için özellikle bu mevsimde yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de doğadaki tüm canlılarımız için beslenme noktalarına yiyecek temini sağlayan ekiplerimizle bir araya gelerek bu bölgelerimize yem ve su bıraktık. Ayrıca şehir merkezindeki sokak hayvanlarımız için vatandaşlarımız gerekli hassasiyeti gösteriyor. Bu hassasiyetlerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Özellikle zorlu kış şartlarında doğadaki tüm canlılarımızın beslenme sorununu önlemek için ekiplerimizle birlikte daha gayretli çalışmaya devam edeceğiz. Şükürler olsun ki şu an sıkıntılı bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 912 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim