• İstanbul22 °C
  • Ankara27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARDELEN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KETENLİ, YAYLACIK ve DİKİLİTAŞ ANASINIFLARINA ZİYARET
04 Mayıs 2019 Cumartesi 10:16

KARDELEN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KETENLİ, YAYLACIK ve DİKİLİTAŞ ANASINIFLARINA ZİYARET

İlçemiz Seydişehir Kardelen Anaokulu EKO Okul Projesi kapsamında ilk olarak “Geleceğini Çöpe Atma” sloganıyla yola çıkarak ülkemizin son dönemlerindeki önemli konularından biri olan poşet kullanımı konusunda bir farkındalık oluşturmaya çalışmıştı. Bu kapsamda Kardelen Anaokulu’ nun minik öğrencileri poşet kullanımının dünyaya verdiği zararlara dikkat çekmek için ilçemizde bulunan çeşitli resmi kurumları ziyaret ederek bez çanta hediye etmişlerdi.

“Geleceğini Çöpe Atma” projesinin ikinci etabında ise öğrencilerin velileri ile birlikte hazırlamış olduğu Bez Çanta ve atık malzemelerden yaptıkları Bez Oyuncaklardan oluşan Eko Okul Sergisi yapılmıştı.

Şimdi ise projenin üçüncü ve son etabı olarak öğrencilerin aileleriyle birlikte yapmış oldukları oyuncakları ilçemizin kırsal mahallerinden Ketenli, Yaylacık ve Dikilitaş mahallelerindeki anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek onlara hediye ettiler.

Okul Müdürü Dilek KARA yaptığı açıklamada; “ Eko Okullar Programı okullarda çevre bilinci ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Biz de Kardelen Anaokulu olarak bu kapsamda Üç etaptan oluşan “Geleceğini Çöpe Atma” projesini gerçekleştirmiş olduk. Projemizin üçüncü ve son aşamasında köy okullarımızdaki anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek onlara hem oyuncaklarımızı hediye ettik hem de onlarla beraber pasta keserek mutluluklarına ortak olduk.

Projemizde bizden desteğini esirgemeyen herkese ve başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim