• İstanbul27 °C
  • Ankara29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARDELEN ANAOKULU YEŞİL BAYRAK (EKO OKUL) ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
25 Mayıs 2019 Cumartesi 10:20

KARDELEN ANAOKULU YEŞİL BAYRAK (EKO OKUL) ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

18 Mayıs 2019 Cumartesi günü Ankara Cer Modern Sanatlar Merkezi’ nde yapılan tören ile ilçemiz Seydişehir Kardelen Anaokulu iki yıllık süren çalışmaları neticesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında 47 ilden 445 okul arasına girerek Konya genelinde Yeşil Bayrak ödülü alan 9 okuldan birisi oldu.

İlçemiz Kardelen Anaokulu Ekibi iki yıl geçerliliği olacak bu yeşil bayrak ödülünü TÜRÇEV ( Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) Genel Müdürü Murat YİĞİTOL ve Eko Okullar Genel Koordinatörü Aynur Çimenci’ nin ellerinden aldılar.

Okul müdürü Dilek KARA yaptığı açıklamada; “İki yıldır Seydişehir Kardelen Anaokulu olarak çevre dostu okul olma yolunda gerçekleştirdiğimiz emek ve etkinlik dolu faaliyetler neticesinde verdiğimiz çevre eğitimiyle üstün başarı sağlamış olup Yeşil Bayrak ile ödüllendirildik. Yeşil Bayrak, uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir eko- etikettir . Okulumuz adına bu etikete layık olan Konya'daki dokuz okuldan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm Türkiye'den bu ödülü almak için gelen eko okullar ile birlikte bizlerde Kardelen ekibi olarak ödülün heyecanını ve sevincini yaşadık. İki yıldır bu projede emeği geçen başta eko okul projemizin okul koordinatörü Leyla YAMAN öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve velilerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Biz de bu örnek çalışmalarından dolayı gazetemiz olarak kendilerini tebrik ediyoruz.

Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim