• İstanbul16 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karla mücadeleye kadın eli değdi
19 Ocak 2019 Cumartesi 09:23

Karla mücadeleye kadın eli değdi

Seydişehir son bir haftadır yoğun kar yağışı altında, aralıklarla devam eden kar yağışı toplamda 80 santimetreye yaklaştı. Hava sıcaklığı ise eksi 20 dereceye kadar düştü.

Hava şartlarındaki olumsuzluklara rağmen zaman zaman 36 saat aralıksız karla mücadele eden Seydişehir Belediyesi ekipleri ana ve ara arterlerde çok başarılı çalışmalar yaptı.

Bunun yanında ilçe merkezindeki kaldırımları ellerinde kürekler ile bayanların temizlemesi gözlerden kaçmadı.

Belediye bünyesinde çalışan bayanlar evlerini temizler gibi ilçenin kaldırımlarında temizlik yaptı.

Diğer yandan, Belediye araçlarının yetersiz kaldığı anlarda özel sektörden araç kiralama yöntemi ile aşırı kar yağışı ile Sadece ilçe merkezinde değil, bağlı mahallelerde de mücadeleye aralıksız devam etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, aralıksız çalışan, evlerine dahi gitme fırsatı bulamayan ekipleri başarı ile koordine etti.

Öyle ki Seydişehir’ in yarısı kadar bile kar yağışı almayan yerleşim birimleri kar ile mücadelede yetersiz kalıp başarısız olurken Seydişehir Belediyesi oldukça başarılı sonuçlar aldı.

Bu arada ilçe merkezinde ve mahallelerde meydana gelebilecek buzlanmalara karşı ana arterlerde bulunan cadde ve sokak ve kavşaklarda iş makineleri yardımıyla kar temizliğinin yanısıra solüsyonlama, tuzlama ve kumlama çalışmaları aralıksız devam etti.

Toplumun her kesimini memnun etmenin mümkün olmadığının bilincinde olan vatandaşlar Kar ile mücadelede başarılı olan Seydişehir Belediyesi ekiplerine Belediye Başkanı Mehmet Tutal nezdinde teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 848 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim