• İstanbul23 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaymakam Aydın Erdoğan’ın10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı
10 Kasım 2018 Cumartesi 12:37

Kaymakam Aydın Erdoğan’ın10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Devletimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, liderlik vasıfları,  milletiyle beraber verdiği hür ve bağımsız bir vatanda yaşama mücadelesiyle yalnız bize değil tüm mazlum milletlere örnek olmuş, onların gönlünde de taht kurmuştur. Verdiği mücadele hür ve müstakil yaşama kararlılığındaki  Türk Milletini aydınlık yarınlara kavuşturan büyük bir mücadeledir. O'nun öncülüğünde Cumhuriyet döneminde hayata geçirilen inkılâp ve reformlar, demokratik, modern, hür ve müreffeh Türkiye'nin temellerini atarak büyük bir dönüşüm ve modernleşme sürecini başlatmıştır. “Türk çocuğu, atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.” sözünü hiç unutmadan onun düşüncelerini anlamak, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda ilerlemek; karşımıza çıkacak tüm güçlükleri birlik, beraberlik içinde yenerek ve yılmadan çalışarak örnek bir ülke olmayı sürdürmek millet olarak en önemli görevimizdir. 
Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 80. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha hürmetle, rahmetle yâd ediyorum.
Bu haber toplam 933 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim