• İstanbul15 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAYMAKAM ERDOĞAN VE BAŞKAN TUTAL'DAN EMEKLİ ÖĞRETMENLERE ZİYARET
24 Kasım 2018 Cumartesi 13:56

KAYMAKAM ERDOĞAN VE BAŞKAN TUTAL'DAN EMEKLİ ÖĞRETMENLERE ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kaymakam Aydın Erdoğan 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle ilçedeki emekli öğretmenleri öğretmen evinde ziyaret ederek günleri kutladı çiçek takdim etti.

Emekli öğretmenler günlerinde kendilerini unutmayan Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın yaptığı ziyaret ve takdim ettiği çiçekten dolayı onur duyduklarını dile getirerek teşekkür etti.

 

Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın öğretmen evi ziyaretinde İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,EĞİTİM BİR-SEN Şube Müdürü Mustafa Ceran hazır bulundu.

Öğretmenlerin kutsal bir görev üstlendiğini ifade eden Başkan Tutal; “Öğretmenlerimiz çağı yakalamış, gelişeme ve yeniliklere açık, modern, milli ve manevi değerlere sahip bireylerin yetiştirilmesinin yanı sıra toplumsal yapımızın şekillenmesinde önemli bir misyonu üstlenmiş ve yıllarını aadamışlardır. Bizler onlar için ne yapsak azdır. Öğretmenlerimizi yılda bir kere değil her zaman hatırlamaktan, onlara hizmet etmekten onur duymaktayız"dedi.

 

Nesillerin yetiştirilmesinde yıllarını adamış değerli öğretmenlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduklarını kaydeden Kaymakam Aydın Erdoğan; siz değerli öğretmenlerimiz bizlerin daima övünç kaynağısınız. Bu özel günde sizlerle beraber olmaktan mutluyuz. Hayatımızın dönüm noktalarında hep öğretmenlerimiz olmuştur.

Bu kutsal görevi yapan ve bu görevini tamamlayarak emekli olmuş tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum"dedi.

Bu haber toplam 942 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim