• İstanbul20 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Keçe Sergisi büyük ilgi gördü
04 Mayıs 2019 Cumartesi 10:23

Keçe Sergisi büyük ilgi gördü

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Usta öğretici Arife Demir nezaretinde eğitimi verilen keçeden çanta ve benzeri eserler sergilendi.

Özel emek isteyen birbirinden güzel eserlerin sergilendiği keçe ürünleri sergisi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni aldı.

Öğretmen Arife Demir, Keçeden çanta kalıpları çıkarmaya öncelikli olarak en basit modellerden başladıklarını, daha sonra ise aşamalı olarak modellerin gittikçe zorlaştırıldığını bunun sonucu olarak da işi iyice öğreninceye kadar eğitim verdiklerini belirterek,

Önemli olan öğrencinin kendi tasarımlarını yapması, öğrenciler kendi ürünlerini gördükçe keçe ile çanta yapımı gözlerine daha da güzel geleceğini ve sürekli yeni ürünler yapacaklarını söyledi.

El emeği ile üretmenin çok büyük keyif vereceğine dikkat çeken Öğretmen Demir, el emeği ile üretilen eserlerin günlük hayatta kullanılması ise daha da büyük keyif verecektir.

Bir defa bu tarz bir çalışma yapıldığı ve elde edilen eser görüldüğü zaman öğrencilerin tasarım boyutuna kendilerinden geçeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 894 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim