• İstanbul21 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KELOĞLAN'IN FENDİ KRALI YENDİ
08 Şubat 2020 Cumartesi 10:33

KELOĞLAN'IN FENDİ KRALI YENDİ

ÇOCUK TİYATROSU SEYDİŞEHİR'DE SAHNE ALDI

Seydişehir Belediyesi çocuklara yönelik ücretsiz tiyatro gösterisi düzenlendi.

Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda iki ayrı seansta Üsküdar Tiyatrosu oyuncularının sahne aldığı "Keloğlan’ın Fendi, Kralı Yendi" isimli tek perdelik oyuna, çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Üsküdar Tiyatrosu yönetmeni Salih Koçak sahne öncesi yaptığı konuşmada kendilerine imkan sağlayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür ederek, oyun için sahne aldı.

Seydişehir Belediyesi olarak öğrenciler için farklı kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Çocuklarımızın mutluluğu ailelerimizin mutluluğudur. Geçtiğimiz hafta sonu 3 gün süren çocuk şenliği düzenledik. Çocuklarımız doyasıya eğlendi. Şimdide" Keloğlanın Fendi Kralı Yendi" tiyatro gösterimini büyük bir coşkuyla seyrediyorlar. Bizler çocuklarımızı çok seviyoruz.Onların mutlu olması için imkanlarımız elverdiği ölçülerde çeşitli aktiviteler ve eğlencelerle onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz.Daha önce dediğimiz gibi çocuklarımız gülerse, şehrimiz güler.

Öğrencilerimizin bu tür aktivitelerde olması için tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içinde çalışması sevindirici bir durum. Ben buradan Kaymakamımız Aydın Erdoğan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve camiasına teşekkür ediyorum " dedi.

Başkan Tutal, tiyatro oyunu sonrası Üsküdar Tiyatrosu oyuncuları ile sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber toplam 961 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim