• İstanbul16 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ketenli Derneğinden 300 Aileye Gıda ve Nakti Yardım
15 Mayıs 2020 Cuma 09:31

Ketenli Derneğinden 300 Aileye Gıda ve Nakti Yardım

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Ketenli Mahallesinin 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Konya , Seydişehir ve Ketenlide bulunan  Covid-19 sebebiyle işten çıkartılan , ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda ve bazı ailelere Kira yardımı yapıldı.
Merkezi Konya’da bulunan ve İlçede faaliyet yürüten Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu sefer korona virüsüne karşı vatandaşların mağdur olmaması için 300 haneye hazırladıkları gıda paketlerini dağıttı.
Yardım paketlerine Konya’da bulunan bir hayırsever bir işadamının yardımıyla Her aileye verilmek üzere 2 Kğ kıyma eklediklerini belirten Konya Merkez Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu , Her hafta sonu  AFAD ile organize bir şekilde 2 Ekiple dağıtım yapıldığını , her ay düzenli olarak takip edilen ve daha önceden belirlenen ailelerin evlerine ekip arkadaşlarımız tarafından teslim ettiklerini söyledi.

Tüm Dünyayı saran korona virüsün Türkiye'yi de etkilediğini söyleyen Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU, "Ketenli Derneği olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık ve  kalmadık .Her yıl Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz Gıda Yardımını bu sene biraz daha geniş kapsamlı yaptıklarını belirtirken  Ülke olarak bu virüsten kısa sürede en az can kaybı ve zararla atlatılması temennisinde bulunuyoruz. Konya , Seydişehir ve Ketenli’de bulunan Hemşehrilerimizin vermiş olduğu ZEKAT’larla Gıda kolilerinin hazırlayarak  300 ihtiyaç sahibi ve işinden ayrılan aileye dağıttık. Allah yapılan hayırları kabul etsin inşallah . Ülke olarak birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz" dedi.

Bu haber toplam 1021 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim