• İstanbul24 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOMEK YAZ OKULU SONA ERDİ
18 Ağustos 2018 Cumartesi 10:15

KOMEK YAZ OKULU SONA ERDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, KOMEK Yaz Okulu kapanış programına katıldı.

 

Seydişehir Genç Komek Yaz okulunda Kuran-ı Kerim, Değerler Eğitimi, Sanat ve Sportif aktiviteler olmak üzere 570 öğrenci eğitim aldı.

 

Sekiz hafta süren eğitim sonunda yaz okulunda el becerilerini geliştiren öğrencilerin resim ve sanatsal faaliyetlerini sergisi açıldı. Öğrencilere belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

 

Seydişehir Komek'de düzenlenen törene Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Refik Dereli ve Müdür Yardımcıları katıldı.

 

Seydişehir'de yaşamak büyük bir şans diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Seydişehir Komek Yaz okullarımızda 600 yakın öğrencimiz , Seydişehir Belediyesi yaz spor okullarımızda Bin 300 yakın öğrencimiz var. Çeşitli faaliyetler yapılıyor. Şu an Seydişehir'de yaz tatilini öğrencilerimizin iyi değerlendirmesi noktasında güzel çalışmalar yapıldı. Sizlerinde derslerine iyi çalışması gerekiyor ve bunun yanında sizlerin iyi bir insan olması gerekiyor. İyi bir insan olur sorumluluklarımızın bilince olursak memleketimiz gelişir.Çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyor öğretmenlerinize teşekkür ediyor, hepinizin bayramını tebrik ediyorum "dedi.

 

Ayrıca Konya'da düzenlenen Kuran-ı Kerim Güzel okuma yarışmasında Bölge 1.si olan Mevlüt Korkamaz'a Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Kuran-ı Kerim Güzel okuma yarışmasında yaş gurubunda 2.ci olan Murat Moral'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Taihr Kibar ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Refik Dereli tarafından hediyesi takdim edildi.

Program sonunda Başkan Tutal, Genç Komek Yaz Okulu öğrencileri ile birlikte fotoğraf çekildi.

Bu haber toplam 938 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim