• İstanbul15 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONSİAD GENEL BAŞKANI ÇELİK'TEN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET
16 Kasım 2019 Cumartesi 10:10

KONSİAD GENEL BAŞKANI ÇELİK'TEN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

 

Çelik ‘12-15 Aralık tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da 5’incisini gerçekleştirecekleri Geleneksel Konya Tanıtım Günleri’ne Başkan Tutal’ı da davet ederek ‘Şehrin tanıtımı için 5’ncisini düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen Konya Tanıtım günlerinde sizi de aramızda görmekten onur duyarız’ dedi.

 

KONİSAD Genel Başkanı Kemal Çelik ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Tutal, hep birlikte Seydişehir ve bölge için çalıştıklarını belirtti.

 

KONİSAD Genel Başkanı Kemal Çelik ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal;" yapmış olduğunuz tanıtım günleri Konya ve ilçelerinin tanıtımına büyük etken. Şehrin tanıtımına katkıda bulunan bu faaliyetin geleneksel hale gelmesi çok güzel.Bizimde bu konuda yapmamız gereken ne varsa yapmaya hazırız.Geleneksel hale getirdiğiniz Konya Tanıtım günleri programınız için sizi kutluyorum" dedi.

 

Tanıtım günlerine her yıl katılımın artarak devam ettiğini de sözlerine ekleyen Çelik ‘Amacımız şehrimizi coğrafyasından, kültürüne, turizm unsurundan yöresel mutfağına kadar her alanda tanıtıp şehrimizin turizm, ekonomik, sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 843 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim