• İstanbul15 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONYA AYDINLAR OCAĞINDAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET
17 Ekim 2020 Cumartesi 10:58

KONYA AYDINLAR OCAĞINDAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

 

Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Tutal, Aydınlar Ocağı Başkanı Güçlü ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Gelen her türlü öneri ve eleştirilerini dikkate almaya çalışıyoruz. Şükürler olsun ki pandemi nedeni ile çalışmalarımızda ciddi bir sıkıntı yaşamadık. Süreci kontrollü bir şekilde götürüyoruz. Çevre temizliği ve hijyen noktasında merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hizmetler ve projeler noktasında imkanlarımız ölçüsünde hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz ” ifadesini kullandı.

 

Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü ise” Seydişehir Belediyesi olarak kültür hizmetlerine önem veriyorsunuz. Sizin ve belediyenizin Kültürel ve Sosyal çalışmalarını basından takip ediyoruz. Çalışmalarınız takdire şayan çalışmalar. Aydınlar Ocağı olarak bizde bu ülkede yapılan güzel çalışmaları her zaman destekliyoruz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

 

Ziyarete Konya Aydınlar Ocağı Başkan Yardımcısı Mustafa Sinan Ümit, Gazeteci-Yazar Hikmet Peker, Yazar Tayyar Yıldırım, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Gazeteci Yazar Hakkı Balcı ve Şair –Yazar Bahaddin Paslı’da katıldı.

Bu haber toplam 771 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim