• İstanbul14 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONYA HEYETİ ANKARA'DA
12 Ekim 2019 Cumartesi 10:46

KONYA HEYETİ ANKARA'DA

Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet Ankarada bir dizi ziyarette bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve AK Parti Seydişehir, Hadim, Güneysınır Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları Sağlık Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı,Türkiye Büyük Millet Meclisi ve TOKİ Başkanlığı, Türkiye Belediyeler Birliğine bir dizi ziyarette bulunarak bilgi alış verişinde bulundular.

Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte ilçelerin geleceği ve yatırımları hakkında ilgili Bakanlıklara bilgi aktardıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; " Üçlü olacağız.Güçlü olacağız demiştik.Ankara, Konya, Seydişehir arası yatırımlarımızın ve yapılmasının planladığımız projelerimizin takipçisiyiz. İlçemizin geleceği için durmak yok yola devam düsturuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Büyükşehir Belediyemiz, Bakanlıklarımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle Seydişehir'li hemşehrilerimize hizmete devam ediyoruz" dedi.

Seydişehir'in içinde bulunduğu ve bu güne kadar yaşanılan sorunları gerekli bakanlıklara ilettiklerini kaydeden Başkan Tutal; Bakanlarımızla yaptığımız görüşmelerde ilçemizin içinde bulunduğu sorunları rapor halinde kendilerine sunduk. Bu kapsamda bakanlarımız bizlere yardımcı olacaklarını ve gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Toki Başkanlığını ziyaret ederek Toki Konutlarının Seydişehir'de yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunduk"dedi.

BAŞKAN TUTAL; "ANKARADAN MÜJDELERLE GELDİK

Ankara'da yapmış oldukları görüşmeler sonucunda Seydişehir'e güzel haberler ve müjdelerle geldiklerini kaydeden Başkan Tutal; Çevre ve Şehircilik Bakanımızdan üst yapı için 1 Milyon TL hibe ve krediler konusunda destek aldık.TOKİ Başkanlığımızla ise hayvancılık bölgesi ve TOKİ konutları arsa tahsisi konusunu görüştük, olumlu sonuçlar aldık. Sağlık Bakanımızla yaptığımız görüşmede hastanemiz ek bina ihalesi,sağlık yatırımları ve eksik olan doktorlarımızın atamaları hususunu görüştük. Türkiye Belediyeler Birliğinde yapmış olduğumuz görüşmelerde ise Belediyemize hibe olarak bir adet kamyon kazandırdık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızda yaptığımız görüşmede gençlik merkezimizin tamamlanması konusunda ve sentetik çim sahalarımız konusunda fikir alış verişinde bulunarak, en kısa zamanda bunların çözüleceğine dair söz kaldık.

Bu konularda bizlere gönül kapılarını açan ve desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Sağlık Bakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza,MKYK Üyesi

Konya Milletvekilimiz Ahmet Sorgun'a, Konya Milletvekillerimize, TOKİ Başkanlığımıza, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterine ve İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 822 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim