• İstanbul15 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
16 Mart 2024 Cumartesi 14:06

KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı

 
 
KONYAOLAYTV’nin yayınlandığı  platformlardan gelen raporlarına göre, Şubat ayında izlenme sayısı 25 milyonu aştı. Bu rakamın yarıdan fazla izleyici sayısı ARTI DİJİTAL MEDYA ile FİLBOX’ta yer aldı.
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı. 
 
 
Bundan 13 ay önce RTÜK’ten yayın lisansı alarak Konya’nın dijital platformda yayın yapan ilk ve tek IP televizyonu olarak yayına başlayan KONYAOLAYTV’nn günlük izlenme sayısı 850 bini bularak aylık 25 milyonu aştı.
 
Flaş Medya Grup bünyesinde Konya Olay Grup Medya AŞ’nin tescilli bir markası olan KONYAOLAYTV 24 saat kesintisiz, bağımsız, tarafsız, özgür yayıncılık anlayışı ile yayın yapıyor.
 
Yeni nesil televizyon yayıncılığın Konya’daki ilk ve tek temsilcisi olduklarını söyleyen KONYAOLAYTV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soylu, kuruluşu daha yeni olmasına rağmen IP üzerinden Konya’nın genel yayın yapan tek televizyonu olduklarını belirtirken “KONYAOLAYTV’nin alt yapısı HD formatında yeni nesil yayıncılık üzerine kurulmuştur. Yakın bir zamanda uydu yayıncılığı Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de tarihe karışacak. Bir zamanlar karasal yayın yapan televizyonlar nasıl ki tarihe karışmışsa, çanak anten üzerinden izlenen televizyonlarda tarih olacaktır. Bugün uydu kiraları ödenemez rakama ulaşmıştır. 20-25 bin dolar aylık uydu kirası ödeyen birçok televizyon kanalı ya kapanmış, ya da borç batağına girmiş girmiştir” şeklinde konuştu.
 
IP televizyonların hem yayın maliyetinin düşük olması hem de internetin olduğu dünyanın her yerinde izlenir olması nedeni ile yayın interlandı, uydudan yayın yapan televizyonlardan daha fazla olduğunu da vurgulayan Kemal Soylu “Bu nedenle biz Konya’nın dünyaya açılan penceresiyiz. KONYAOLAYTV Eylül ayında başlayacak yeni yayın döneminde adından daha da fazla söz edilecek” dedi.
 
KONYAOLAYTV, www.konyaolaytv.com.trwww.konyaolaytv.com, kendi serverleri başta olmak üzere, tüm SMART ve ANDROİD  televizyonlardan, ARTI DİJİTAL MEDYA, FİLBOX, VOLOTV, CANLITV, CANLITVİZLE ve ECANLITV platformlarından 24 saat izlenebiliyor. Ayrıca spor, siyaset, spor, kültür-sanat, gibi kendi yapımları da YOUTUBE  üzerinden, tüm tabletlerden, bilgisayarlardan ve cep telefonlarından izlenebiliyor.
olay-tv-2.jpg
Bu haber toplam 220 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim