• İstanbul15 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Koronavirüs stresine karşı Seydişehir doğa resimleri:
28 Mart 2020 Cumartesi 10:39

Koronavirüs stresine karşı Seydişehir doğa resimleri:

Ali Kazankaya-Araştırmacı-Yazar

Bütün Dünya’da olduğu gibi cennet vatanımız Türkiye’mizde Koronavirüs salgını nedeniyle çoğu evler sıkıntı çekmekteler. Her birinin gurbette kiminin oğlu kiminin kızı kardeşleri babası yâd ellerde sağlıklı haber alamadıklarını düşünmekte bazıları ise istenmeyen haber almakta her biri bir yerde kimi karantina da kimi evde kimilerinin de iş yok güç yok her şey para sıkıntı diz boyu hâsılı stres ayyukta

Böyle bir ortamda Ecdadımızca uygulanan sistemi uygulamamız gerekir Ecdadımız ihtiyaçlıları rencide etmemek için düşünülmüş Türk,Milleti,millî hasletlerindeki değer ölçüleri ve İslâm dininin öz anlayışı ile Yaradan dan dolayı yaratılana yardım ve sevgi ve saygı anlayışını ortaya koyarak alan elde eziklik yaratmamak için gaye insancıl bir yardım şeklini ortaya koymuşlar.

Onun içindir ki Ecdadımız genellikle yardımları ortalık kararınca vermiş verenin ve alanın bilinmemesi için riyadan ve gösterişten uzak olarak yardımları yapmıştır.

Doğrusu Allahın rızası içinse budur.

Stresten bunalanları ve evde canları sıkılanları memleketimizin selameti için Doğaya kırlara çıkaramıyoruz ama Seydişehir’imizin güzel köşelerinin manzaralarını biraz olsun streslerinizi hafifletmek için getiriyorum hafifletebilirsem ne mutlu bana.

tarasci-goleti-1.jpg

Bu haber toplam 1025 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim