• İstanbul13 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUAFÖRLERİMİZ İŞ BAŞI YAPTI
15 Mayıs 2020 Cuma 09:10

KUAFÖRLERİMİZ İŞ BAŞI YAPTI

Belediye Başkanı Mehmet Tutal , yeni tip Koronavirüs (Kovid–19) salgını tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren ve 11 Mayıs’ta açılan berber ile kuaför dükkanlarına maske dağıttı.

Koronavirüs salgınının ülkemizde önlenmesi için alınan tedbirler kapsamında 22 Mart 2020 tarihinde kapanan berber ve kuaför salonları 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren sağlık ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hizmet vermeye başladı.

Başkan Tutal, bu kapsamda ilçede bulunan berber ve kuaför salonlarına giderek hayırlı işler bol kazançlar dileğinde bulunarak maske dağıtımı gerçekleştirirken, ekiplerde dezenfekte çalışması yaptı.

Şehir merkezindeki tüm berber ve kuaför salonlarını dezenfekte edeceklerini söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, koronavirüs salgını riskinin tam anlamıyla geçmediğini ve vatandaşlara rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Normalleşme süreci kapsamında atılan bu adımların kontrollü bir hayat amacıyla yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal , “Yaşadığımız zorlu sürecin ardından 11 Mayıs’tan itibaren dükkanlarını açabilecek olan berber ve kuaför hemşerilerimizin; ekiplerimiz ücretsiz olarak dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bende işbaşı yapan kardeşlerimize kolaylıklar dileyerek maske dağıtımında bulundum. Şükürler olsun ilçemizdeki önlem ve kurallarla süreci sıkıntısız atlatıyoruz. Korona virüse şehrimizde geçit vermemek için bu çalışmalarımıza ve denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a yapılan dezenfekte çalışmaları ve maske dağıtımı için teşekkür etti.

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim