• İstanbul14 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KÜÇÜK YAZAR EDA BEYAZ BAŞKAN TUTAL’A KİTABINI HEDİYE ETTİ
25 Eylül 2021 Cumartesi 10:19

KÜÇÜK YAZAR EDA BEYAZ BAŞKAN TUTAL’A KİTABINI HEDİYE ETTİ

Seydişehirli küçük yazar Eda Beyaz "Küçük Yazarlar Büyük Hikayeler" kitabını Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hediye etti.

Farklı illerde yaşayan 18 küçük yazar, 23 Nisanda başladıkları hikaye yazma projesi kapsamında hikayelerini 4 ay gibi kısa sürede tamamlayarak 18 hikayeden oluşan “Küçük Yazarlar Büyük Hikayeler” isimli kitaplarını yayımladı.

 

Seydişehir Merkez İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Eda Beyaz’ın hikayesinin ve arkadaşlarının da hikayelerinin yer aldığı "Küçük Yazarlar Büyük Hikayeler" adlı kitabını imzalayarak Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a takdim etti.

 

Hikayesinde canlılara merhamet ve onlara duyulan sevgiyi konu edindiğini söyleyen küçük Yazar Beyaz, “dünyadaki tüm canlılarla aynı doğayı paylaşıyoruz. Dolayısıyla dünya üzerindeki tüm canlılara sevgi ve merhamet göstermeliyiz. Küçük Yazarlar Büyük Hikayeler adlı kitabımızda da bu konu üzerinde hikayemi oluşturdum ve 17 arkadaşımla birlikte kitabımızı yayımladık” dedi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çocukların eğitimine yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu kaydederek küçük yazarın hikayesinin yayımlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Küçük yaşta öğrencilerin yapmış olduğu böylesi bir çalışmanın çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “kızımızın yapmış olduğu çalışma takdire şayan bir çalışmadır. Bir eğitimci olarak kızımızla gurur duyuyor, her zaman destekçisi olmak için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek istiyorum. Küçük Yazarımız Eda Beyaz’ın hikayesinde işlediği konu da toplum olarak hassas olduğumuz, önem verdiğimiz bir konudur. Kendisini ayrıca tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki, insanları sevmenin, onlarla gönül bağı kurabilmenin yolu, doğa ve hayvan sevgisinden geçmektedir. Doğayı ve üzerindeki canlıları sevmeyen, insanları da sevemez, gönül bağı kuramaz. Bu vesileyle öğrencilerimizin içindeki yeteneği güzel bir etkinlikle ortaya çıkaran, böylesi bir anlamlı eserin yayımlamasında emeği geçen ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tutal, küçük yazara göstermiş olduğu başarıdan dolayı tekrardan kutlayarak birçok kitap hediye etti.

Bu haber toplam 964 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim