• İstanbul14 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KURULACAK EKO PAZARİLE ÜRETİCİLERİMİZ KAZANACAK
09 Mart 2019 Cumartesi 10:22

KURULACAK EKO PAZARİLE ÜRETİCİLERİMİZ KAZANACAK

Katkısız ve sağlıklı ürünlere ulaşmak isteyenlerin adresi Antalya Çevre yolu üzerinde kurulacak Eko Pazar olacak.

Organik tarımı desteklemek için başlatılacak olan eko pazar ile kırsal mahallerde üretilen ürünler satışa sunulacak.

Antalya Çevre yolu üzerinde kurulması planlanan eko pazar ile vatandaşlar katkı maddesiz ürünler satın alma imkanı bulacak. Organik üretim yapan üreticilere ürünlerini sağlıklı bir ortamda tüketiciye sunma olanağı verilecek.

Kırsal mahallelerde üretilen ürünlerin pazarlanması noktasında öncülük yapacak olan eko pazarda bir taraftan üretici kazanırken diğer taraftan tüketiciler ürünleri gönül rahatlığı ile alacak. Ayrıca yoğun araç trafiği olan Antalya çevre yolu etkin bir şekilde değerlendirilmiş olacak.

Bu tür pazarların büyük önem taşıdığını belirten Başkan Tutal; “Biliyoruz ki bu tür pazarlar yörelerin değerlerini ortaya çıkarma konusunda ürünlerinin pazarlanması noktasında hayli önem taşıyor. Seydişehir en hızlı şekilde gelişme gösteren ilçelerimizin başında geliyor. İnsanlar bilinçlendikçe organik ürünlere olan ilgi artmaya başladı. Bu amaçla eko pazarımızın kurulması çok iyi olacak. Kırsal mahallerimizdeki üreticilerimiz daha iyi hizmet verebilme adına tüketicinin ayağına gelecek, tüketicide gönül rahatlığı ile alış verişini yapabilecek.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 856 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim