- 08:38 - "SEYDİŞEHİR’İMİZE 500 KONUT HAYIRLI Olsun"
- 08:33 - ANAHTAR PARTİ 1 YAŞINDA! COŞKULU KUTLAMA ANKARA’DA Gerçekleşti
- 15:49 - Seydişehir’de Şehitler İçin Geleneksel Mevlit Programı Düzenlendi
- 14:38 - BAŞKAN USTAOĞLU AK PARTİ SEYDİŞEHİR GENÇLİK KOLLARIYLA BULUŞTU
- 11:33 - “BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”
- 11:25 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET
- 11:22 - KONYA’ DA UNUTULAN BİR DEĞER; ŞEYZHADE AİLESİ 5
- 11:09 - Kızılay Haftası’nda Lokma İkramı ve Anlamlı Ziyaret
- 10:01 - 29 EKİM DÜNYA İNME GÜNÜ
- 08:45 - Cumhuriyet’in 102. Yılı Seydişehir’de Coşkuyla Kutlandı
- 09:39 - BAŞKAN ALTAY ‘DAN BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET
- 09:27 - BAŞKAN ALTAY SEYDİŞEHİR’E KAZANDIRILAN 65 MİLYON LİRALIK SU YUMUŞATMA TESİSİNİ AÇTI
- 12:49 - Başkan Altay, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
- 08:41 - BAŞKAN USTAOĞLU “MARANGOZLAR SANAYİMİZİ YENİ YERİNE TAŞIMAK İSTİYORUZ”
- 08:36 - 1915 Seydişehir Alüminyum Spor Sezona Galibiyetle Başladı: 3-1
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı


Liglerin başlamasında son viraja giriliyor
Geçtiğimiz sezonu istediğimiz yerde tamamlayamadık. Vaduz’ a elendikten sonra kısa süreli bocalama yaşadık, ancak daha sonra biraz olsun toparlandık.
Avrupa’dan elendik ama ligde ilk beş içinde oluruz düşüncesinde iken sebebini hala bilemediğimiz sürpriz bir kararla Palut hocanın görevine son verildi.
Akabinde Aleksandar Stanojevic getirildi. Değişiklik sonrasını hepimiz biliyoruz, defalarca yazdık, o beş maçlık sıkıntılı süreci umarım bir daha yaşamayız.
Ligi 51 puanla 8. Sırada tamamladık. Sanayisi, ekonomisi, gelişmişliği ile Ülkede ilk beş içinde yer alan Konya’ nın ligde de ilk 5 arasında yer alması gerekirken, olmadı. Beklentimiz bu yıl başarılı sonuçlar alarak ilk sıralarda kendimize yer bulmak.
Yaklaşık 3 hafta sonra 2023-2024 sezonu başlayacak.
Maçların başlamasında artık son viraja gelindi. Bu süreçte merakla beklenen fikstür çekimi için tarih belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'in 2023-2024 sezonu fikstürünün çekileceği tarihi açıkladı.
Süper Lig ve 1. Lig'in fikstürü 18 Temmuz Salı günü 19.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekilecek.
Ligler, 11, 12, 13 ve 14 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak.
Sezon sonunda düzenlenecek olan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası da dikkate alınarak, Süper Lig'de sezon 19 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanacak.
BASKETBOLDA ÜZÜLDÜK
2022-2023 sezonunda çıktığımız Basketbol süper ligine iyi başlamamıza rağmen, her ne oldu ise tablo birdenbire tersine döndü.
Başarılı olamadık ve bir sezon kalabildiğimiz ligden düştük.
Kulüplerin çoğunluğu bu sezon küme düşmenin kaldırılmasını talep etti, ancak Türkiye Basketbol Federasyonu bu öneriyi kabul etmedi.
Kulüpler iki öneri sunmuştu. Önerinin birinde; Gaziantep Basket maçlarını İstanbul'da oynayacak ligi tamamlayacak ve sezonun sonunda ligden herhangi bir takım düşmeyecek.
İkinci öneride ise Gaziantep Basket ligden çekilecek ve lig aynı formatta devam edecek. Gaziantep ise seneye tekrardan lige dönecekti.
Kulüplerin büyük çoğunluğu ilk öneriyi desteklemesine rağmen kabul görmedi. Böylece Basketbolda üzüldük.
UEFA'dan CEZA
UEFA Mali Kontrol ve Disiplin Komitesi, kulüplerin 2022-2023 sezonu bütçelerine ait başa baş yükümlülüklerine ilişkin değerlendirmesini açıkladı.
UEFA, Konyaspor'un 2022 mali yılı için belirlenen hedefler konusunda küçük bir aşma olması sebebiyle 100 bin Euro para cezası aldığını açıkladı.
Konyaspor, daha önce de 150 bin Euro ceza almıştı.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim





